Top50 Glas publike

Kingston Digital: CompactFlash Ultimate 600x kartice

Kingston_CFU_600x_32GBVisoka brzina i veliki kapacitet uz podršku za UDMA mode 6 čine karticu savršenom za upotrebu u digitalnim SLR kamerama visoke klase

Kingston Digital Europe Ltd, članica Kingston Technology kompanije koja je nezavisni svetski lider u memorijskim proizvodima je danas najavlila početak isporuke svoje CompactFlash (CF) Ultimate 600x memorijske kartice. CompactFlash Ultimate 600x podržava UDMA mode 6 i nudi čitanje i upis podataka do 90MB u sekundi čineći tako Kingstonovu novu karticu najbržom za upotrebu u digitalnim kamerama visoke klase i drugim uređajima.

“Kingston CF Ultimate 600x kartice su savršene za fotografe koji koriste burst mod. Na primer, u situaciji kao što je venčanje ili sportski događaj mogućnost burst slikanja više uzastopnih fotografija je odlučujući faktor da li će se uhvatiti savršen trenutak ili ne”, izjavio je Steve Hall, EMEA menadžer razvoja fleš proizvoda u kompaniji Kingston Technology. Dalje navodeći, “Zadovoljstvo nam je da dodamo 600x karticu našoj familiji CompactFlash proizvoda u kojoj se takođe nalaze i 266x Ultimate i 133x Elite Pro™ kartice”.

Kingston CF Ultimate 600x kartica je dostupna u kapacitetima od 16GB i 32GB kako bi podržala velike fajlove koji se kreiraju pri korišćenju RAW formata ili HD videa. Ukoliko je uparena sa UDMA mode 6 kamerama ili čitačima, 600x brzina omogućava upis i čitanje podataka na daleko većoj brzini u odnosu na kartice prethodnih generacija. Za dodatan mir korisnika CF Ultimate 600x uključuje besplatan MediaRECOVER® softver za povraćaj podataka koji se može skinuti sa interneta.

Kingstonove CompactFlash Ultimate 600x kartice (CF/XXGB-U3) su podržane doživotnom garancijom i 24/7 tehničkom podrškom. Za više informacija posetite www.kingston.com/flash.

Kingston CompactFlash Ultimate 600x karakteristike/specifikacija:

· Kapacitet*: 16 GB, 32 GB

· Dimenzije: 1.43" x 1.68" x 0.13" (36.4 mm x 42.8 mm x 3.3 mm) — CF Type I

· Brzina**: 90 MB/sek. čitanje, 90 MB/sek. upis

· Alat za povraćaj podataka: MediaRECOVER (Windows/Mac kompatibilan)

· Radna temperatura: od 32o do 140o F (od 0o do 60o C)

· Skladišna temperatura: od -4o do 185o F (od -20o do 85o C)

· Standardizovana: po standardnim specifikacijama CompactFlash asocijacije

· Lakoća upotrebe: plug and play

· Garancija: doživotna garancija

· Ekonomična: autosleep funkcija čuva bateriju sistema

* Jedan deo navedenog kapaciteta se koristi pri formatiranju i ostalim funkcijama tako da nije dostupan za skladištenje podataka. Realni dostupan kapacitet za skladištenje podataka je manji od kapaciteta navedenog u specifikaciji. Za više informacija molimo pogledajte Kingston Flash Memory Guide na adresi Kingston.com/Flash_Memory_Guide.

** Brzina može varirati u zavisnosti od uređaja na kome se koristi kartica ili konfiguracije uređaja.

Kingston CompactFlash Ultimate 600x

Part number

Kapacitet i karakteristike

Preporučena maloprodajna cena

CF/32GB-U CompactFlash kartica

32GB 600x

199.34 evra

CF/16GB-U3 CompactFlash kartica

16GB 600x

113.91 evra

Pogledajte Kingstonov novi sajt za kupce na kome možete naći veliki broj vesti, takmičenja i saveta: www.rememberkingston.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,