Kojima Productions: Radimo na novom projektu

Studio Hidea Kožime (Hideo Kojima) potvrdio je glasine da radi na novom projektu. Na njihovom tviter nalogu otkrili su da zapošljavaju talenete širom sveta za novu igru.

PCPress.rs Image

U tvitu piše da Kojima Productions potvrđuju da je novi projekat u izradi i da traže najbolje od najboljih kako bi radili u njihovom studiju u Tokiju, a otvorene pozicije mogu se pogledati na njihovom career page-u. Na toj stranici moguće je videti više od 25 različitih oglasa za posao, gde je taj japanski studio u potrazi za poslovima od pisaca od mendžera projekta.

Mnogi oglasi sadrže nedovoljno detalja da bi se mogao steći utisak o kakvoj se igri radi, međutim neke pozicije poput “network programmer” i njihovi opisi dovoljni su da bi se moglo pretpostaviti da će taj novi naslov sadržati i neki vid multiplejera. Ili u opisu posla za 3D modelere, gde stoji i traženi detalj “mechas”, što je opet još jedan mali uvid u to šta će nam studio predstaviti verovatno tek za neku godinu.

Pročitajte i:  Death Stranding prodat u 5 miliona primeraka do sada

Od izlaska hita Death Stranding, prošlo je više od godinu dana, a nedavno je ta igra dobila i svoju verziju za PC. Kojima Productions studio Hidea Kožime, pokazao se kao znalac u pravljenju horor naslova, a s obzirom da je Kožima ranije rekao da će ponovo ispitivati istu žanrovsku problematiku, očekuje se da kvalitet bude postavljen stepenik više.

Izvor: gamesradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,