ASUS ROG Flow

Kompanija Bassilichi na konferenciji i izložbi bankarskih tehnologija Technobank 2016.

Srpska kompanija Bassilichi CEE, deo Bassilichi SpA (Italija) i ove godine učestvovala je na konferenciji Technobank. Zajedno sa svojim partnerima, kompanijama Diebold i Ingenico, izlagala je na štandu broj 10, gde su posetioci i klijenti mogli da se upoznaju sa novim, inovativnim transformacionim rešenjima u domenu digitalnog plaćanja

D.Sikimic Bassilichi on conference

Dušan Sikimić, Project manager u Bassilichi CEE u redovnom programu konferencije imao je izlaganje pod nazivom „Pomeramo granicu” (We R.A.I.S.E. the bar – Redefine Architecture Innovation Solutions E-payments), na kome su posetioci mogli da čuju kako se primenom ASOFT-a digitalizuje kompletno bankarsko poslovanje.

Posle Dušana Sikimića, o svojim iskustvima govorila je Sanja Lakić, Rukovodilac kartičarskog poslovanja u Novoj Banci Banja Luka. Nova Banka je novi klijent kompanije ArsBlue, srpske softverske kompanije koja je razvila ASOFT, i deo je Bassilichi CEE.

Nova Banka, vodeća banka za mala i srednja preduzeća na Balkanu, sa sedištem u Banja Luci (Republika Srpska) je početkom 2016. godine u potpunosti transformisala svoju platformu kartičarskog poslovanja i upravljanja mrežom. Prebacivanje kompletnog kartičarskog portfolija, bezgotovinskog plaćanja i mreže bankomata sa tradicionalne na ovu, najsavremeniju platformu, završeno je februara ove godine. Jedinstveno upravljanje, integrisano sa sistemom autorizacije i poslovanja platnim karticama omogućilo je Banci da u potpunosti iskoristi koncept digitalnog bankarstva. Nova platforma uključuje efikasnu integraciju sa procesorom, što omogućuje bolju i direktnu kontrolu finansijskih transakcija, ubrzava usklađivanje računovodstvenih procesa i smanjuje troškove. Banka je 7. marta 2016. godine upotrebom nove platforme u saradnji sa Mastercard, lansirala SuperNova platnu karticu, kao i loyalty program.

Bassilichi CEE, sa sedištem u Beogradu, sa svojih 49 zaposlenih pruža usluge iznajmljivanja i prodaje, instalacije i tehničke podrške bankomata i POS terminala za region Balkana. Po poslednjim podacima iz decembra 2015. godine, kompanija upravlja sa 400 bankomata i 16.650 POS terminala. ArsBlue, softverska kompanija u okviru Bassilichi CEE, specijalizovana je za razvoj, prodaju i održavanje aplikacija za plaćanja (putem POS terminala, bankomata, kioska i mobilnih telefona), kartičarstvo, upravljanje dozvolama za 1.400 bankomata, 25.000 POS terminala i oko milion kartica. Najvažniji klijenti su locirani na Balkanu i u zapadnoj Africi. Na našoj referentnoj listi su veliki sistemi, kao što su Unicredit Banka Srbija, Nova Banka, itd.

 

Izvor: Bassilichi

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,