Kompanija Huawei je postala zvanični partner KK Crvena zvezda mts

Kompanija Huawei, postala je zvanični partner KK Crvena zvezda mts, prvaka ABA lige. Sama činjenica da je kompanija Huawei, koja ima dugu tradiciju ulaganja u sport, izabrala KK Crvena zvezda mts za svog partnera u Srbiji govori mnogo o tome da je to korisno partnerstvo za kompaniju Huawei.

PCPress.rs Image

Povodom ove saradnje, pred okupljenim medijima u konferencijskoj hali Zvezdinog partnera, hotela „Crown Plaza“, obratio se predsednik kluba Nebojša Čović, koji je izjavio da je ovo velika čast i da je klub KK Crvena zvezda mts dostojan predstavnik svog grada i države. Takođe je izjavio, da će se klub truditi da u svom poslovanju implementira određene segmente i način rada kompanije Huawei, kako bi KK Crvena zvezda mts kao klub mogao da ide u korak sa svetskim trendovima.

Regionalni direktor kompanije Huawei, Jack Wei je izjavio, da je razlog što su izabrali da postanu partner KK Crvena zvezda mts je to što je Zvezda svetski poznati klub i lider u regionu.

Pročitajte i:  Napredak 5G mreže je mnogo brži nego što se očekivalo

Nakon potpisivanja ugovora, predsednik Crvene Zvezde Nebojša Čović uručio je poklon regionalnom direktoru kompanije Huawei, Jack-u Wei-u, Zvezdin dres sa brojem jedan koji simboliše početak saradnje između kompanije Huawei i košarkaškog kluba Crvena zvezda mts.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,