Kompanija Intelisale planira da proširi tim u Beogradu

Kompanija Intelisale je u prethodne dve godine razvila softversko rešenje koje za cilj ima optimizaciju terenskog procesa B2B prodaje (business to business elektronsko poslovanje odnosi se na korišćenje web tehnologija za kupovinu, prodaju, jeftiniju, te bržu i bolju saradnju poslovnih subjekata) u velikim veleprodajnim i distributerskim kompanijama. Prva testiranja sa korisnicima sprovedena su 2015. godine, a implementacija u kompanijama je zvanično počela u januaru 2016.

PCPress.rs Image

Intelisale pomaže u preoblikovanju strategija prodaje, te digitalizaciji poslovanja. Budući da broj korisnika ovakvog rešenja konstantno raste, postoji stalna potreba za širenjem razvojnog tima koji se nalazi u Beogradu.

Razvojni centar kompanije zapošljava 15 vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju poslovnih softverskih rešenja. Obučeni su da vladaju tehnologijama i programskim jezicima kao što su .net core, Angular, Swift, Android, te algoritmima za mašinsko učenje, na kojima je u velikoj meri zasnovan uspeh koji Intelisale donosi svojim korisnicima. Ovaj tip veštačke inteligencije iskorišćen je za kreiranje inteligentnih preporuka artikala prema specifičnim navikama kupaca definisanim kroz više od 10 parametara.

Pročitajte i:  Održana konferencija Women in tech u organizaciji kompanije Huawei i AFA zajednice

„Svesni smo koliko je rešenje koje nudimo značajno, ali i zahtevno za velike kompanije. Zato smo želeli da budemo sigurni da ćemo tržištu ponuditi najbolji mogući proizvod”, ističe Marko Đorđević, zadužen za razvoj proizvoda u kompaniji Intelisale, i dodaje: “Naša je misija da Intelisale zauvek promeni način na koji se radi terenska B2B prodaja – a najnovije tehnologije i mašinsko učenje su svakako najbolji način da se to i postigne.“

Izvor: Intelisale

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,