BIZIT plus

Kompanija Smart doo dobila sertifikate ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005

Smart-ISO Nakon višemesečnog rada na standardizaciji poslovnih procesa, kompanija Smart doo je kao dokaz kvaliteta svog rada dobila sertifikate engleske firme DAS Srbija, agenta sertifikacionog tela DAS Certification Ltd. iz Velike Britanije.

Firma DAS Srbija je pozitivno ocenila uvođenje ISO standardizacije u sve procese poslovanja kompanije Smart doo i izdala je date sertifikate. Sertifikat ISO 9001:2008 odnosi se na sistem upravljanja kvalitetom, a sertifikat ISO 27001:2005 na sistem bezbednosti informacija koji važe u sledećim delokruzima rada: Prodaja i isporuka licenciranog softvera, računara i računarske opreme, projektovanje i održavanje informacionih sistema i softvera, održavanje kurseva i obuka.

Desetogodišnje poslovanje kompanije Smart doo po kvalitetno definisanim internim poslovnim procedurama, formalno je potvrđeno početkom januara 2010. godine sa dobijanjem ovih sertifikata. Uvođenjem i primenom ISO standarda i konstantnim unapređenjem vlastitog poslovanja, kompanija Smart doo je dokazala da joj je i dalje cilj da poveća zadovoljstvo korisnika i da klijentima pruži sigurnost kao pouzdan partner u radu sa njihovim poverljivim informacijama.

Smart d.o.o.

Facebook komentari:

Snezana Smart

Smart doo je novosadska firma koja se bavi pružanjem kompletnih IT usluga, od IT rešenja do IT edukacije.