BIZIT Seminar

Kompanija Vertiv imenovala Vicenta Chiralta za potpredsednika marketinga za EMEA regiju

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, objavio je imenovanje Vicenta Chiralta za potpredsednika marketinga za EMEA regiju (Evropa, Bliski istok i Afrika). Chiralt je unapređen na ovu poziciju nakon četiri godine rada u kompaniji. Pre toga je bio viši direktor terenskih i channel marketinških timova za regiju, vodeći uspešno izvođenje programa za generisanje potražnje, razvoja channela i brand awarenessa.

PCPress.rs Image

U svojoj novoj ulozi, Chiralt će voditi sve marketinške timove u regiji i nastojaće da maksimizuje opipljiv uticaj marketinških programa na poslovanje kompanije Vertiv, razvojem strategija i planova usmerenih na kupce, stvaranje vrednosti i operativnu izvrsnost.

Pre nego što se pridružio kompaniji Vertiv, bio je na višim pozicijama upravljanja prodajom, marketingom i komunikacijama, prvo u korporaciji APC, a zatim u Schneider Electric, držeći lokalne, regionalne i globalne menadžment pozicije.

“Nalazimo se u posebnom trenutku za našu industriju koja igra vitalnu ulogu u procesu digitalizacije društva. Drago mi je što sam preuzeo ovu odgovornost kako bi sarađivao sa svojim timom na daljem jačanju naše vodeće pozicije u ovom tehnološkom talasu”, rekao je Vicente.

Pročitajte i:  7 good ways to reduce downtime in a Data Center, Ante Maršić, Vertiv | BIZIT2022

Vicente Chiralt diplomirao je poslovnu administraciju na Univerzitetu Alcalá de Henares i MBA na Instituto de Empresa (IE).

Za više informacija o kompaniji Vertiv, poseetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: