Konferencija Coding Serbia u oktobru u Novom Sadu

Coding Serbia konferencija održaće se u Novom Sadu od 17. do 18. oktobra i okupiće domaće i regionalne programere i eksperte u oblasti razvoja softvera.

coding Srbija poslednjih godina doživljava sve veći rast industrije razvoja softverskih rešenja, te ne čudi i potreba da se jedan ovakav događaj održi i u našoj zemlji.

Konferencija Coding Serbia će se održati u novosadskom NIS biznis centru, u organizaciji kompanije Codecentric, od 17. do 18. oktobra i okupiće brojna značajna imena iz zemlje i regiona.

Tokom dva dana konferencije posetioci će imati priliku da čuju brojne domaće i strane eksperte, autore i inžinjere, te će kroz diskusije i panele imati priliku da se informišu o najnovijim trendovima i dalje usavrše svoja znanja.

Cilj ove konferencije, prema rečima organizatora, jeste upravo da se ukaže na značaj koji ova branša ima za našu zemlju budući da beležimo sve veći broj mladih softverskih inžinjera i developera koji ostaju u Srbiji i rade na nekim od najvećih domaćih, ali i inostranih, projekata.

Takođe, konferencija želi da ukaže na raskorak između formalnog IT obrazovanja i svakodnevnih rešenja koja se primenjuju i time podstakne usavršavanje obuke talentovanih mladih ljudi.

Pročitajte i:  BIZIT 2021: Nastavlja se u žestokom ritmu

Više o samoj konferenciji i spisak govornika možete pogledati na zvaničnom sajtu. Cene kotizacija za Coding Serbia konferenciju biće uskoro poznate, dok se za studente priprema poseban popust.

Autor: Tijana Drndarski

Facebook komentari:

Tagovi: , ,