Konferencija Future is Now – Korak u budućnost

Čini se da danas postoji veliki broj događaja koji obrađuju teme vezane za IT i biznis, a kako i ne bi kada živimo u vremenu digitalne ekspanizije. To je slučaj i sa stručnom konferencijom Future is Now, koja govori o trendovima koji dominiraju u IT sferi (Blockchain, Digitalna revolucija, AI, VR, AR, ML), pravu (GDPR), marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima. Interaktivnog je karaktera i namenjena je kako profesionalcima tako i mladima koji žele da se informišu i nauče nešto novo iz ovih oblasti.

PCPress.rs Image

Govornici će biti stručnjaci u različitim oblastima i predstavnici top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta. Keynote govornici na konferenciji su: Jean-Christophe Bonis, francuski futurista, dr Nikolaos Dimitriadis, stručnjak za neuronauku u marketingu i HR-u, Lior Romanowsky, izraelski stručnjak za AI, VR i AR, kao i Branislav Vujović, osnivač i predsednik New Frontier Group.

Miloš Čevizović, projektni menadžer konferencije, objašnjava zašto je ova konferencija toliko značajna: “Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku da se profesionalci iz IT sfere, marketinga, menadžmenta i HR-a, upoznaju sa  najnovijim trendovima, slušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije, to je najinovativniji događaj u regionu – korak u budućnost.” 

Konferencija Future is Now, održaće se treću godinu za redom u prostorijama Madlenianuma, 6. decembra u Beogradu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Automatizacija poljoprivrede: Robot "L" i povrće
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,