Zebra

Konferencija – Siemens – Partner za održivu tranziciju ka Industriji 4.0

Kompanija Siemens organizuje konferenciju “Siemens – Partner za održivu tranziciju ka Industriji 4.0”, u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije (PKS) i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK). Skup će se održati u Beogradu, u sredu 18. maja 2016. godine sa početkom u 10 časova u hotelu „Radisson Blu Old Mill“.

priv komora srbijeSiemens predstavlja partnera koji kupcima može ponuditi svoje iskustvo i napredna rešenja na putu održive tranzicije ka Industriji 4.0, uz mogućnost da već danas investiraju u svoja rešenja za budućnost. Tokom prezentacija vrhunskih Siemens stručnjaka, i uz izloženu opremu, imaćete priliku da steknete uvid u kreiranje novih poslovnih modela korišćenjem digitalizacije, kao i u to na koji način Siemens-ov Digital Enterprise Software Suite skraćuje vreme izlaska na tržište, povećavajući fleksibilnost i efikasnost preduzeća.

Učešćem na konferenciji dobijate šansu za ostvarivanje poslovnih prilika, razmenu kontakata kao i novih saznanja sa vrhunskim stručnjacima iz kompanije Siemens.

Učešće na konferenciji je besplatno, dok je broj mesta ograničen. Potvrdu prisustva treba poslati najkasnije do ponedeljka, 16.5.2016., na mail industrija4.0.rs@siemens.com ili preko telefona na 011/ 20 96 096.

Facebook komentari:
SBB