ePlaneta

Konkurs za male privrednike uspešne na Internetu

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) u sklopu svojih programa saradnje sa lokalnom internet zajednicom namerava da, povodom deset godina od svog osnivanja, tokom 2016. promoviše zapažene primere prisustva malih privrednika na internetu, koje će izabrati kroz Konkurs “Pravi primeri internet prisustva”. Prave primere odabraće nezavisna petočlana Komisija sastavljena od domaćih stručnjaka iz različitih oblasti

praviprimeri-vizual

Oni koji budu izabrani kao dobar primer nastupa na internetu, imaće priliku da se pojave u jesenjoj promotivnoj kampanji RNIDS-a, jer je cilj Konkursa promovisanje domaćih privrednih društava i preduzetnika koji na kvalitetan način koriste Internet i tako doprinose svom osnovnom (offline) biznisu. Konkurs je namenjen onima čiji su internet sajtovi na jednom od nacionalnih internet domena (.RS ili .SRB) i spadaju u male privredne subjekte do 20 zaposlenih, a zadovoljavaju i uslove iz Konkursa “Pravi primeri internet prisustva”.

Zainteresovani treba najpre da na internet sajtu na adresi praviprimeri.rs ili правипримери.срб provere da li ispunjavaju Uslove učešća na Konkursu, a zatim mogu da popune i online formular za prijavu. Rok za prijavljivanje je 30. maj 2016. u 10.00. Spisak prijavljenih koji su ušli u uži izbor biće objavljen u prvoj polovini juna 2016.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Izvor: RNIDS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,