BIZIT 23

KONSEK 2016: Poligon za snažne ideje na Zlatiboru

Četvrtu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije „KONSEK 2016: Snaga ideja, koji organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće od 31. marta do 04. aprila na Zlatiboru studente i predavače iz poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o privredi u Srbiji i regionu.

 KONSEK-2016-promo-slika

Kao i prethodnih godina, suština KONSEK-a je ista – okupiti preko 400 studenata ekonomije iz zemlje i regiona na jednom mestu i tokom pet dana sa predavačima otvoriti određen problem, polemisati o zadatim temama i davati konkretne sugestije na predavanjima, panelima i radionicama.

„Naziv ovogodišnjeg kongresa „Snaga ideja“ izabran je jer želimo da ukažemo mladima na sve mogućnosti koje su im na raspolaganju, kako bismo ih podstakli da ne odustaju od svojih zamisli i ideja, i na pravi način im pomogli u njihovom ostvarivanju. Napredak u društvu može se desiti onda kada se mladi pokrenu i preuzmu inicijativu.“, poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Brojni eminentni predavači i panelisti uzeli su učešće na ovogodišnjem KONSEK-u. Neki od njih su Tanja Tatomirović, PR menadžer kompanije „Microsoft“, Vladimir Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, kao i Miodrag Zec, redovni profesor Filozofskog fakulteta.

KONSEK podržavaju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo omladine i sporta i Univerzitet u Beogradu. Značaj i veličinu KONSEK-a prepoznali su Microsoft, Delhaize, Beogradska berza i mnoge druge kompanije.

Interesovanje za KONSEK je svake godine veliko, a o tome koliko studenata se interesuje za ovaj kongres najbolje govori činjenica da su ove godine sva raspoloživa mesta rezervisana za manje od tri minuta.

Izvor: KONSEK

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,