BIZIT 2022

Krajem septembra će se održati Infofest 2018 u Budvi

25. Festival informatičkih dostignuća – Infofest 2018 održaće se u Budvi, od 30. septembra do 6. oktobara. Ovogodišnji festival će okupiti više od hiljadu predstavnika ICT sektora, državnih organa, finansijskih institucija, telekomunikacionog i energetskog sektora, industrije, javnih preduzeća i drugih značajnih privrednih subjekata, kao i renomirane eksperte iz ove oblasti.

PCPress.rs Image

U programu će učestvovati svetski tehnološki lideri (Oracle, Microsoft, Fujitsu, SAP, Hewlett Packard Enterprise, Symantec, Fortinet …), vodeće ICT kompanije iz regiona (SBS, TeleGroup, Infolink, Lanaco, S&T, Čikom, Saga, ENEL PS, OSA, Digit, E-Smart…) i drugi. U okviru „Infofest izložbe“ u slobodnim prostorima hotela „Avala“, punktove će imati 14 kompanija.

Predavanja će održati CTO Microsoft-a Dejan Cvetković („Veštačka inteligencija – Budućnost“) i Jorn Scaane, izvršni direktor norveške kompanije Lefdal Mine koja je posednik jedinstvenog „zelenog“ data centra.  U programu infofesta je i tematsko savetovanje „Digitalna teritorija pošte“, kao i prezentacija uspešnih Erasmus+ projekata. Digitalnoj transformaciji, kao jednoj od centralnih tema Infofesta će, pored drugih sesija, biti posvećena i radionica „Digitalna ekonomija: sad ili odmah?“.

Pročitajte i:  Osim Microsoft Teams-a nisu radile ni M365 usluge, centar administracije

Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU) na Infofestu 2018 organizuje radionicu o programima podsticanja digitalnog preduzetništva i načinu apliciranja za ove programe. Pored ovoga ističe se i tribina na temu „Budućnost primene Blockchain-tehnologije“.

Poseban značaj za ovogodišnji Infofest imaće 16. Međunarodna konferencija regulatornih tela u domenu elektronskih komunikacija „Razvoj regulatornog okvira za digitalnu budućnost“.Po tradiciji, i ovaj Infofest će imati kvalitetan prateći animativni program koji će doprineti relaksantnoj poslovnoj atmosferi i ugodnom boravku učesnika Festivala iz cele Evrope. Programski odbor Festivala pratiće sve sadržaje i, poslednje festivalske večeri, najuspešnijim učesnicima, dodeliti nagrade i priznanja.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,