N Central domination

Kreće sa radom Social Media Akademija

Uskoro kreće sa radom Social Media Akademija, intenzivni šestonedeljni kurs koji pruža polaznicima sva znanja potrebna za posao community managera i kreiranja marketinških kampanja na društvenim mrežama.

SM akademija - image 01

Akademija je namenjena studentima, nezaposlenima i vlasnicima malih biznisa koji žele da unaprede svoje znanje i steknu novu veštinu, a predstavlja zaokružen sistem znanja i veština koje su osnova za dalji razvitak karijere

“Cilj nam je mladi uz pomoć znanja i kontakata koje stiču na našim kursevima otvore sebi vrata za nova zanimanja na domaćem, ali i globalnom tržištu. U svetu hiljade mladih odlično zarađuje od svojih blogova i kanala na YouTube-u, baveći se temama koje su im zanimljive, kao što su moda, muzika, šminka, umetnost. To su prepoznale i tradicionalne izdavačke kuće, pa im nude milionske ugovore za knjige, muzičke albume, modne kolekcije… Brendovi ih angažuju u marketinškim aktivnostima… Društvene mreže su neizbežan deo ove priče, a mi se nadamo da ćemo ovim kursem inspirisati mlade da se upuste u vode novog biznisa”, izjavila je Dragana Zmijanac, izvršna direktorka organizacije SEE ICT.

Predavači na Akademiji su vrsni stručnjaci u svojim oblastima, dolaze iz svih grana privrede  – od korporacija preko neprofitnih organizacija do marketinških agencija, a tu su da podele iskustva iz prakse. Male grupe, praktične radionice i izrazita interaktivnost garantuju zabavan i efikasan metod učenja. Za najbolje polaznike obezbeđena je i stručna praksa.

“Trenutno postoji velika praznina na tržištu rada kada su u pitanju stručnjaci za marketing na društvenim mrežama, nekolicina kvalitetnih ljudi dobija poslovne ponude koje neretko mora da odbije. Kurs je kreiran tako da svakog učesnika ili učesnicu pripremi za posao a zahvaljujući praktičnim delovima i obaveznim ličnim projektima, posle pohađanja škole imaće i portfolio koji mogu pokazati budućim poslodavcima. Stoga očekujemo da će većina polaznika naći posao ili praksu ubrzo po završetku kursa”, izjavila je Dunja Lazić, jedna od kreatorki kursa.

Prijave su otvorene na adresi www.smakademija.rs, a do 25. marta važi early bird cena od 350 evra. Broj mesta je ograničen na 20.

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,

One thought on “Kreće sa radom Social Media Akademija

  • 18. March 2015. at 14:19
    Permalink

    Kakva njihova akademija…to je kurs za pocetnike, za ucenje kako da klikcu na facebook-u, akademija je nastavni program, tu predaju profesori, pisu knjige i plan i program, a ne grupa blogera, samoproklamovanih strucnjaka…preduzetnika – kako to vole da kazu za sebe, internet preduzetnici. Akademiju mogu da drze akreditovana lica, ali skidam kapu, na dosetljivosti..ribice i idu na mamce.

Comments are closed.