Kuda za Uskrs i Prvi maj?

Ove godine sve je drugačije. Pa ćemo tako i Uskrs i Prvi maj praznovati istog vikenda. Nema duplog odmora, ali zato može da bude duple zabave!

PCPress.rs Image

Nekoliko slobodnih dana će se ipak vezati, a zašto provesti praznike i slobodne dane u rutini? Putovanje, pa čak i kraće uvek dobro dođe. Planiranje i pakovanje već će doneti radost, a nekoliko dana odmora sa porodicom okrepiti um i dušu.

Da bismo ispratili trend drugačijeg, predlažemo da ove godine uskršnje i prvomajke praznike provedete na snegu! Da, da, dobro ste pročitali. Na snegu. Okruženi zdravljem koje dolazi iz čistog vazduha, šume četinara, nadmorske visine i zaštićene prirode Kopaonika. Sve ostalo što vam je neophodno za savršen boravak ima Gorski Hotel & Spa.

PCPress.rs Image

Komforne sobe, raskošan spa sa spoljnim bazenom u kom je voda temperature 35 stepeni, organizovane aktivnosti za celu porodicu, vrhunsku hranu i uslugu dostojnu najboljeg hotela na omiljenoj planini. Zvuči dovoljno, ali kada se na to doda specijalna ponuda koja podrazumeva gratis smeštaj za decu, prvomajsko druženje uz roštilj, uskršnje radionice i takmičenja, zaista ne vidimo razlog da se ne sretnemo u Gorskom za praznike.

Snega ima toliko da je zabava i dečija radost zagarantovana, a da se ne biste zadržali samo na pravljenu Sneška Belića, Gorski Hotel & Spa nudi i opciju iznajmljivanja motornih sanki. Tako će avantura biti još zabavnija, a vi ćete stvoriti uspomene za kakve se retko pruža prilika!

Krećete?

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: