Kupovinom produžene garancije dobijate na sigurnosti

UPS se sastoji od elektronike koja upravlja radom uređaja i setom baterija koje obezbeđuju kontinualno napajanje u slučaju nestanka mrežnog napajanja.

apc-wbextwar3yr-sp-04Oba dela vremenom trpe stalne “udare” koji dolaze kroz električne instalacije. Kako biste bili sigurni da će vaš UPS biti ispravan kada je to najpotrebnije, APC nudi produžene garancije na nove uređaje u trajanju od 1 i 3 godine.

Uz standardno dokazani kvalitet Back-UPS i Smart-UPS-ova, APC dodaje i 7×24 tehničku podršku, ali i garanciju na čak 5 ili 6 godina na ove proizvode.

Bez obzira da li UPS kupujete za sebe ili za kompaniju, kupovinom produžene garancije dobijate na sigurnosti, i tačno znate koliko će iznositi operativni troškovi korišćenja. Jednogodišnja produžena garancija košta 10-12% od cene novog UPS-a,  što je prihvatljivi trošak za sigurnost koju dobijate.

U slučaju neispravnosti, zahvaljujući mreži lokalnih partnera i servisnih centara, neispravan uređaj će biti popravljen ili zamenjen novim uređajem. Vaš jedini zadatak je da pomoću CD-a koji ste dobili nakon kupovine produžene garancije istu aktivirate popunjavanjem traženih podataka. Maksimalno produženje garancije je do 6 godina.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Schneider Electric: UPS za sledeću edge lokaciju
SBB

Tagovi: ,