Last Minute akcija na ITAcademy donosi uštedu od preko 700 evra

Još uvek nije kasno da iskoristite najbolju Last minute akciju ovog leta! Za to se postarala ITAcademy, na kojoj, uz preko 700 evra uštede, možete rezervisati svoju kartu za IT usavršavanje i poći na uzbudljiv put od početnika do uspešnog IT eksperta. Požurite, ova sjajna ponuda traje samo do 25. avgusta! Prijavite se ovde.

PCPress.rs Image

Putovanje koje će vam promeniti život

Dok mnogi građani iz regiona teško pronalaze radno mesto sa pristojnom platom pa, samim tim, moraju i da jure takozvane Last minute ponude sa velikim popustima da bi uopšte razmišljali o letovanju, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke. Zarađuju po nekoliko prosečnih mesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dve i po prosečne mesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih.

Zato je ITAcademy, međunarodna IT škola koja već godinama uspešno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice, odlučila da za ovo leto pripremi nesvakidašnju Last minute ponudu, koja vam uz veliku uštedu omogućava da i vi za samo 12 meseci školovanja zakoračite u uzbudljivi IT svet.

Pročitajte i:  Počele prijave za program za mlade talente kompanije Huawei Technologies

Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje

Ponude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako danas skoro svaki peti oglas namenjen IT stručnjacima. Ovakva statistika najbolje pokazuje da svako ko ovlada potrebnim znanjima i praktičnim veštinama može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje.

Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno posebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih može da stekne svako, bez obzira na prethodno iskustvo.

PCPress.rs Image

Budući IT stručnjaci na ITAcademy mogu izabrati neki od 6 najznačajnijih programa školovanja. U zavisnosti od toga koja ih IT oblast najviše interesuje i privlači, polaznici mogu odabrati: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD, ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.

Pročitajte i:  Vredne donacije kompanije Huawei tehničkim fakultetima u Beogradu i Nišu

Međunarodni sertifikati garant znanja i sigurne budućnosti

ITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja poseduje sva ovlašćenja Kembridž odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće svetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije. Microsoft, Google, Zend, Autodesk, Oracle, Adobe, Cisco i Cambridge su samo neki od brojnih sertifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Oni će predstavljati garant znanja i biće sigurna karta za vaše uspešno IT putovanje.

Ukoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave (tradicionalno ili online), a tokom programa na raspolaganju vam je i više od 500 računara u najmodernijim učionicama, dizajniranim po standardu Univerziteta Kembridž. Ako volite da imate veću slobodu pri učenju, ili vam zbog drugih obaveza nije praktično da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema, koji je razvijan više od 20 godina.

Pročitajte i:  COVID učionice: očekivanja vs. realnost

Ovog leta promenite svoj život iz korena!

Ako se odlučite da narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sledećeg leta ćete raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja. Zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu Last minute ponudu! Ovog leta započnite svoje najvažnije putovanje i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka. Broj slobodnih mesta je ograničen!

Izvor: PR tekst, ITAcademy

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,