BIZIT 2022

Ledeno doba na mobilnoj aplikaciji

Simpatični junaci iz čuvenog filmskog serijala “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni,a povodom ovog nezaboravnog spektakla na ledu, Kombank Arena je publici omogućila svakodnevnu zabavu uz pomoć interneta I mobilnog telefona!

 

Sid

 

Potrebno je samo da preuzmete  mobilnu aplikaciju Kombank Arena FAN i moći ćete da se slikate sa omiljenim junakom iz Ledenog doba. Najinteresantnije fotografije podeljene sa hashtagom #LedenoDobaUzivo očekuju nagrade i brojna iznenađenja. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku:

play.google.com/store/apps/details?id=eu.dunavnet.game.kombank

Diego

Takođe, saznajte više o predstavi, upoznajte se likovima, pogledajte video sa delovima predstave na posebno dizajniranom sajtu na srpskom jeziku www.iceagelive.rs

“Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava, a ulaznice su u prodaji po cenama od 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 i 3200 dinara, a mogu predstavljati i originalan

novogodišnji  poklon i za mlađe i za starije ljubitelje klizanja i Ledenog doba.

Pročitajte i:  Savršeni Huawei pokloni za nove početke

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Prvih 5 posetilaca našeg sajta, koji nam u ponedeljak, 29. decembra, tačno u podne pošalju mail na poklon@pcpress.rs dobiće promotivnu figuricu iz serijala Ledeno doba.

 

LEDENO DOBA UŽIVO U KOMBANK ARENI od 30.01. do 1.02.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,