Lego Batmobile: Novi model od 3.306 delova

Najprestižnijim Lego modelom se, bar među ljubiteljima Star Wars franšize, sve do sada smatrao Millenium Falcon sa 7.500 delova i cenom od 800 dolara, ali bi Batmobile Tima Burtona mogao da preuzme tu titulu, iako ima duplo manje Lego elemenata.

PCPress.rs Image

Sa 3.306 delova Burton Batmobile (model iz 1989.) spada u modele koji nemaju toliko detalja kao veći Star Wars eksponati, ali oni koji su ga testirali tvrde da je izazovniji i komplikovaniji, uglavnom zbog krivina koje su zaštitni znak ovog kultnog automobila. Pored dizajna, novi Lego model nudi i funkcije koje ga čine poželjnom igračkom, pa se tako vetrobran pomera slično kao kod modela iz filmova o Batmanu. I unutrašnjost automobila donosi određene prednosti, a najpre zbog velikog broja detalja, posebno na kontrolnoj tabli koja je pokrivena svetlećim i drugim tasterima. Volan može da se upotrebi za menjanje smera, budući da kontroliše prednje točkove, a problem je jedino u tome što nije baš jednostavno dođi do upravljača, budući da model meri tek 58 centimetara u dužinu.

Pročitajte i:  Remek-delo: Lego kocke u muzičkom spotu

PCPress.rs Image

Lego Batmobile bi do kupaca trebalo da stigne već 29. novembra, po ceni od 250 dolara, a taman na vreme za prazničnu euforiju.

Izvor: Gizmodo

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,