BIZIT 2022

Lego sklopivi telefon kao deo novog seta igračaka

Sklopivi telefoni okupiraju medijske naslove u poslednjih nekoliko nedelja, a nakon što je pre 11 dana najavljen Samsung Galaxy Fold. Tako je i kompanija Lego odlučila da iskoristi talas popularnosti, te je predstavila “Lego Fold,” koji je zapravo deo Pop-Up Book seta, maskiran u Samsung marketing.

PCPress.rs Image

Tako Lego tvrdi da njegov model Samsung pobeđuje na svim poljima, te Galaxy Fold prevazilazi čak i kada je trajanje baterije u pitanju, budući da Lego baterija “traje beskonačno”. Ipak, Android 9 Pie operativni sistem u okviru Samsung modela nudi daleko bolju funkcionalnost od običnih Lego kockica, iako je sigurno da će ljubitelji Lego proizvoda pronaći bezbroj načina da ih sklope tako da odgovaraju njihovim željama i potrebama.

Lego marketing se oslanja i na to što njegov sklopivi model košta daleko manje od 2.000 dolara, koliko će morati da se izdvoji za Galaxy Fold, te će moći da se nabavi za samo 69,99 dolara. Zanimljivi „sukob marketinških kampanja“ okupirao je pažnju korisnika, te su mnogi zaboravili da naglase da je Lego model ipak samo igračka.

Pročitajte i:  Samsung ima novu opciju koja sakriva slike dok je telefon na popravci

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,