Leica i Olympus nude besplatne virtuelne kurseve fotografije

U danima kada smo svi primorani da ostanemo u svojim domovima zbog epidemije Korona virusa, velike kompanije traže načine kako da priđu korisnicima i zadobiju njihovo poverenje zbog budućih kupovina. Zbog toga su Leica i Olympus najavili besplatan virtuelni kurs fotografije, kao i razgovore sa profesionalnim fotografima.

leica besplatan kurs

COVID-19 iznedrio mnogo primamljivih inicijativa za ljude širom sveta

Mnoge kompanije koje se bave kreativnom industrijom, otvorile su pristup svojim resursima za one koji su usled epidemije Korona virusa primorani da ostanu u svojim domovima. Dok je Nikon prošle nedelje objavio svoj celokupni edukativni materijal i online časove fotografije besplatno do kraja aprila, neke druge kompanije otišle su i korak dalje.

Olympus je pokrenuo “Home with Olympus Sessions“, kako bi povezao ljude sa tehničkim stručnjacima koji rade u Olympusu. Takođe, fotografi se mogu prijaviti za pojedinačne i grupne sesije, kako bi postavljali pitanja i dobijali odgovore od profesionalaca koji rade u ovoj kompaniji. Grupne sesije su ograničene na šest osoba, tematski su određene i povezane sa određenim modelima fotoaparata i vrstama fotografije, kao što su makro, podvodna fotografija i pejzaž. Ako ste zainteresovani, posetite zvaničnu stranicu Olympusa za više detalja i prijavu.

Na drugoj strani Leica će objaviti niz diskusija na mreži koje će voditi renomirani muzičari, fotografi, glumci i drugi stručnjaci iz kreativnih industrija. Razgovori će se dešavati u narednih nekoliko sedmica, pa ako ste zainteresovani, svratite do njihove zvanične strane za više detalja. Registracija za ove sesije biće otvorena u narednim danima.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,