Top50 Glas publike

Lenovo (izgleda) priprema ThinkBook Plus, laptop sa dva ekrana

Novi Lenovo ThinkBook Plus učiniće umetnicima život mnogo lakšim. Naime, ako je verovati nezvaničnim informacijama novi model ovog računara imaće glavni ekran od 17 inča, kao i dodatni kolor displej osetljiv na dodir, postavljen desno od tastature. Dodatni ekran će moći da se upotrebljava za crtanje i hvatanje beležaka, jer podržava rad sa olovkom.

thinkbook plus

Za sada nema mnogo detalja o tom laptopu, sem što se na slici vidi da mu je glavni ekran širi od običnog, kako bi mogao da pokrije tastaturu i dodatni ekran pored nje. Očekuje se i da će u računar biti ugrađen razumno brz procesor, jer će svakako biti potrebno više snage da se kontrolišu dva ekrana.

Takođe, nema ni zvanične potvrde kada će ovaj ekstra-veliki ThinkBook Plus računar biti u prodaji. Lenovo je do sada uglavnom svoje najveće laptop računare predstavljajo na CES-u (koji se održava početkom januara), ali može da se desi da bude predstavljen i krajem novembra/početkom decembra, kako bi „uhvatio“ pretprazničnu euforiju kupovine poklona.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Prenosivi računari

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,