Dahua

Lenovo najavio WRITEit aplikaciju

Kompanija Lenovo najavila je WRITEit, inovativnu aplikaciju koja poboljšava iskustvo pisanja na odabranim uređajima koji podržavaju tehnologiju olovke.

lenovo-apps-writeit

WRITEit omogućava korisnicima da pišu skoro svuda gde bi inače kucali, a funkcioniše na Lenovo uređajima sa Windows 8 platformom koji imaju digitajzer, active pen ili Any Pen tehnologiju i omogućava odgovor i ispravke u realnom vremenu, kažu iz Lenova.

“Dok je touch tehnologija promenila iz korena način na koji korisnici upotrebljavaju svoje PC računare i druge uređaje, tehnologija pisanja je zaostala za njom, sve dok se nije pojavio WRITEit”, rekao je Mark Koen, potpredsednik Poslovne grupe za ekosistem i monetizaciju u kompaniji Lenovo. “Korisnici su nam rekli da žele prirodnije, intuitivnije I preciznije iskustvo pisanja, i to je upravo ono što WRITEit donosi.”

WRITEit je dostupan za uređaje ThinkPad YOGA, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 i YOGA Tablet 2 8-in sa Windows platformom koja podržava AnyPen tehnologiju. Korisnici ovih modela mogu da preuzmu WRITEit besplatno od 15. aprila sa linka: http://www.getwriteit.com. Lenovo će uključiti WRITEit u buduće proizvode u toku godine.

Pročitajte i:  Globalno tržište tableta u padu u trećem kvartalu ove godine

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,