Lenovo predstavio YOGA 10 HD+ tablet

Lenovo je na ovogodišnjem Svetskom mobilnom kongresu najavio novi tablet YOGA 10 HD+ , multimod Android uređaj.

Tablet Yoga Pro_Golden_01

Dok je tablet YOGA 10 uneo promene u more tableta jednoličnog dizajna, tablet YOGA 10 HD+ novim vodećim funkcijama unapređuje ovaj model u multimod tablet, kažu iz Lenova.

Tu je 20/20 Vision displej dijagonale 10,1 inča sa Full HD 1920×1200 rezolucijom, kamera rezolucije 8MP, procesorQualcomm Snapdragon 400 procesoru sa četiri jezgra ,a sa softverske strane tu je Android 4.3.

Tablet nudi 18 sati trajanja baterije i poseduje tri režima rada (Hold, Tilt i Stand). Cilindrična baterija ovog tableta omogućava im da ga drže dok čitaju ili pretražuju internet, a mogu da ga prebace i u Tilt režim rada za bolji ugao gledanja na stolu ili tabletu. Mogu takođe da koriste i novi, unapređeni kickstand koji se nastavlja na cilindar baterije kako bi ga podesili na Stand mod. Postavljanje u Stand položaj pruža sigurniji način gledanja filmova i fotografija bez podupiranja tableta na neki drugi način i sada može da stoji uspravno između 30 i 80 stepeni.

Pročitajte i:  Lenovo (izgleda) priprema ThinkBook Plus, laptop sa dva ekrana

„Ljudi su nam rekli da vole YOGA tablet zbog njegovog pametnog dizajna koji poboljšava sve načine korišćenja tableta“, izjavio je Jeff Meredith, potpredsednik sektora za marketing u Mobile business grupi kompanije Lenovo. „Sada smo kreirali novi tablet YOGA 10 HD+ kako bismo korisnicima pružili vrhunsko tablet iskustvo sa više režima rada, opremajući ga premium tehnolologijom, od predivnog ekrana, preko brzog procesora, do softvera okrenutog korisniku.“

Tablet YOGA 10 HD+ će moći da se kupi od početka aprila, a početna cena modela biće 349 dolara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,