ASUS ROG Flow

Lenovo smart telefoni dostupni na srpskom tržištu

Inovativni portfolio Lenovo pametnih telefona je od petka dotupan u Srbiji, kao prvom tržištu u ovom regionu. Model K900 predvodi liniju smart telefona koja je dotupna ekskluzivno u čak 62 WinWin prodavnice širom Srbije

Pic 04

Lenovo je u petak uveče otpočeo sa prodajom svoje linije smart telefona, čime  ponuda smart telefona u Srbiji postaje bogatija za četiri modela različitog cenovnog ranga i mogućnosti. Najnapredniji model ovog portfolija je Lenovo K900 smart telefon.

Lenovo smart telefoni su nedavno predstavljeni na ekskluzivnom događaju kome su prisustvovali brojni partneri i poznate ličnosti srpske scene. Novi Lenovo smart telefoni su dizajnirani tako da mogu da zadovolje sve specifične potrebe korisnika, kao i da ponude čitav niz pažljivo razvijenih inovacija u dizajnu i funkcionalnosti koje su namenjene različitim stilovima života, interesovanjima i finansijskim mogućnostima.

Predvodnik Lenovo linije smart telefona, vrhunski model K900 ima super-tanak profil i namenjen je korisnicima koji zahtevaju moćne performanse i visoku eleganciju u jednom uređaju. Revolucionarni dizajn i neverovatne performanse čine K900 savršenim izborom za one koji žele da osete “snagu u svojim rukama”. Ovaj model je od sinoć dostupan za 59,999 dinara.

Pročitajte i:  Lenovo lansirao četiri Chromebook-a namenjenih učenicima

Po prvi put dostupan je i Lenovo P780, Android smart telefon visoke klase, posebno dizajniran za poslovne korisnike kojima je potrebna izdržljiva baterija i upotreba dve sim kartice, i to po ceni od 38,999 dinara. Sa prodajom otpočinje i model S820, Android model srednje klase za one koji prate trendove i koriste multimedijalne usluge. Ovaj model će biti dostupan za 36,999 dinara. Najpristupačniji u liniji, ali odlično opremljen naprednim hardverom i funkcijama je model A390, dostupan za 16.499 dinara.

Osim izuzetnog portfolija smart telefona, kompanija Lenovo juče je otpočela sa prodajom još dva tablet računara. U pitanju su Lenovo A1000, tablet sa dijagonalom od 7 inča i sa sjajnim karakteristikama reprodukcije zvuka, koji se može nabaviti za 15.990 dinara i Lenovo S6000, precizno izrađen, neverovatno tanak (8,6 mm) i lagan (560 grama), sa brzom 3G vezom koja obezbeđuje stalni pristup internetu, a  čija je cena 32.990 dinara.

Prve tri osoba koje su u Srbiji postale vlasnici K900 smart telefona su srećni dobitnici nagradnog takmičenja kompanije Lenovo.Oni su prvi uspeli da u gram pogode tačnu težinu paketa Lenovo K900 smart telefona namenjenog tržištu u Srbiji. Oni su zvanično proglašeni na događaju organizovanom ispred ekskluzivne WinWin prodavnice u Bulevaru Kralja Aleksandra, 58 u Beogradu.

Pročitajte i:  Lenovo lansirao četiri Chromebook-a namenjenih učenicima

„Veoma smo uzbuđeni što je portfolio Lenovo smart telefona od sada dostupan i u Srbiji, kao prvoj državi u ovom regionu. Pametni telefoni su jedn aod ključnih komponenti naše PC + strategije. Oni sve češće postaju primarna platforma za rad, zabavu i društveno umrežavanje korisnika i veoma smo počastvovani što možemo da podelimo svoje znanje i iskustvo sa građanima Srbije”, rekao je Ivan Bozev, generalni menadžer za region jugoistočne Evrope, Lenovo EMEA.

Eksperti kompanije Lenovo su pri izradi ovih smart telefona nastojali da uspostave sklad između tankog i laganog dizajna i sjajnih performansi. Većinu telefona u portfoliju pokreću quad core procesori, dok mnogi nude opciju korišćenja dve SIM kartice. WinWin je ekskluzivni prodavac Lenovo smart telefona u Srbiji, gde su ovi smart telefoni dostupni od 18. oktobra u 62 radnje širom Srbije.

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,