Lenovo YOGA 900 u Srbiji

Kompanija Lenovo objavila je da će novi konvertibilni laptop iz YOGA serije, YOGA 900, biti dostupan korisnicima na srpskom tržištu. Pre četiri godine, kompanija Lenovo napravila je uređaj koji predstavlja kombinaciju inovativnog dizajna i funkcionalnosti pod nazivom YOGA. Danas, Lenovo želi korisnicima u Srbiji da predstavi novi laptop YOGA 900 , najtanji konvertibilni laptop na svetu sa Intel Core procesorom, koji predstavlja kombinaciju odličnih performansi i neverovatne mobilnosti uz prepoznatljive YOGA šarke koje omogućavaju rotaciju ekrana za 360 stepeni.

Yoga900

Lenovo YOGA 900 kovertibilni laptop

YOGA 900 predstavlja najtanji konvertibilni laptop na svetu, opremljen Intel Core i7 procesorom šeste generacije. Iako izuzetno tanak i lagan (širok je svega 14,9 mm i težak 1,29 kg) performanse ovog laptopa su na izuzetno visokom nivou. YOGA 900 korisnicima pruža značajnu fleksibilnost sa svoja četiri režima rada (laptop, stojeći, šator i tablet), omogućavajući im da rade, gledaju multimedijalni sadržaj ili se zabavljaju. Kompanije Lenovo je u ovaj model laptopa ugradila i prepoznatljive šarke koje su napravljene od 800 pojedinačnih delova. Vidljivo poboljšan sistem šarki kreiran je radi lakše rotacije, koja omogućava korisnicima da jednostavno menjaju režim rada na njihovom YOGA 900 laptopu. Ovaj konvertiblni laptop maksimalno koristi opciju Windows 10 Continuum, omogućavajući korisnicima da bez ikakvih problema menjaju režime rada na YOGA 900 laptopu. Opremljen baterijom kapaciteta 50 odsto većim u odnosu na prethodne generacije, YOGA 900 može da izdrži i do devet časova video reprodukcije. Izuzetno lagana YOGA 900 može se prilagoditi svim potrebama korisnicima, bilo da je to korišćenje laptop režima za završavanje poslovnih zadataka tokom dugačkog leta avionom, režima stajanja za gledanje filmskog maratona sa prijateljima ili tablet režima za čitanje u pokretu.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

Yoga900_3

Displej od 13,3 inča QHD+ (3200×1800) ima izuzetno širok ugao gledanja i maksimalno koristi sve prednosti operativnog sistema Windows 10 , prikazujući digitalni sadržaj u realnim i živopisnim bojama. Multimedijalni doživljaj je značajno poboljšanoo uz JBL® stereo zvučnike i Dolby Audio® Premijum zvučnim sistemom koji obezbeđuje čist i prodoran zvuk. Korisnici mogu da kreiraju neku vrstu kućnog bioskopa na praktično bilo kom mestu, uz zvuk koji se dinamički prilagođava tako da korisnicima pruži najbolji mogući zvuk. Novi YOGA 900 laptop opremljen je Samsung® SSD hard diskom koji obezbeđuje veći kapacitet memorije (do 16 GB) za pouzdanije i brže iskustvo uz minimalnu buku. Zanimljivo je da je Lenovo i pored izuzetno tankog dizajna uspeo da poboljša sistem hlađenja za 30 odsto. Zahvaljujući karakterističnom rešenju za regulisanje toplote i jedinstvenom dizajnu ventilatora, ovaj model YOGA laptopa ne samo da ima bolji sistem hlađenja već radi uz manje buke.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,