Top50 Glas publike

Lexmarkov All In One na drugačiji način

Lexmark_S815 Višefunkcijski uređaji uglavnom se lako prepoznaju već na prvi pogled, ali Lexmark je napravio model S815 Genesis koji će svakoga zaintrigirati svojim dizajnom sa uspravnim kućištem koje zauzima manje prostora od sličnih uređaja.

Za upravljanje i rad, na prednjoj ploči smešten je ekran u boji osetljiv na dodir sa intuitivnim komandama koje se brzo uče. Ali veće iznenađenje krije se „ispod haube“, a to je monohromatski 10-megapikselski CMOS senzor sa dve RGB LED diode pomoću kojih pravi kompozitne kolor kopije za svega tri sekunde. Ukoliko se matrijal skenira na računar, onda se produžava i vreme skeniranja – 6 do 8 sekundi za sliku formata A4 u rezoluciji 150 do 300 dpi.

Pored toga što je brz, skenirani materijal je vernih boja i dobrog kontrasta, a jedina zamerka je manja oštrina sitnih detalja što je posledica male udaljenosti objektiva od skeniranog objekta, ali to i nije tako bitno budući da se radi o amaterskom uređaju.

Štampač koristi četiri Vizix kertridža i štampa standardne mono/kolor otiske brzinom 7.7 odnosno 9 sekundi, dok mu za kvalitetno štampanje fotografije dimenzija 10×15 cm treba 33 sekunde. Kvalitet otiska je dobar, sa vernim bojama i bez brljotina.

S815 ima priključak USB i mogućnost bežičnog povezivanja 802.11n Wi-Fi, kao i čitač memorijskih kartica tipa SD, MMC, xD i Memory Stick smešten na desnoj strani kućišta.

Dobar dizajn, brz rad i kvalitetan otisak čine ovaj AIO uređaj zanimljivim izborom za kućnu upotrebu i manje kancelarije.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,