TrendMicro

LG 8K OLED TV-ovi s naprednim gaming funkcijama

Kompanija LG Electronics, prvi proizvođač 8K OLED televizora, ponovo postavlja standarde u industriji sa prvim 8K televizorima koji podržavaju nove NVIDIA GeForce RTX 30 grafičke karte. LG 8K OLED televizor, koji pokreće α (Alpha) 9 Gen 3 AI procesor i pruža 8K podršku punog opsega, podiže igru na sledeći nivo kako bi strastvenim gejmerima širom sveta ponudio najupečatljiviji prikaz na sjajnim ekranima sa više od 33 miliona samosvetlećih piksela.

PCPress.rs Image

Napredne opcije uz nove Nvidia grafike

LG OLED televizori se dugo smatraju najnaprednijim televizorima za gejming na svetu zbog njihove tehnologije samosvetlećih piksela i podrške za najnovije HDMI specifikacije, kao što su promenljiva brzina osvežavanja (VRR), izuzetno velika brzina odziva i automatski režim niske latencije (ALLM). S obzirom na to da su LG OLED televizori kompatibilni sa NVIDIA G-SYNC, LG potrošači mogli su da uživaju u omiljenim igrama sa grafičkim karticama serije GeForce RTX 20 i GTX 16 za gejming iskustvo bez treperenja, pomeranja ili kočenja slike koje je često kod uobičajenih ekrana.

Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej

α (Alpha) 9 Gen 3 AI procesor u LG OLED i NanoCell 8K televizorima podiže učinak praćenja zraka u realnom vremenu i postavlja novi standard za sliku i i performanse optimizovane za igre. Sa LG 8K OLED televizorima koji prikazuju 8K sadržaj na 60 frejmova u sekundi pri neverovatnoj brzini od 48 Gbps, igranje 8K igara na LG OLED televizorima sa grafičkim karticama NVIDIA GeForce RTX 30 nikada nije izgledalo tako dobro.

PCPress.rs Image

Uzbuđeni smo zbog uvođenja podrške za GeForce RTX 30 grafičke kartice na LG 2020 8K OLED televizorima“, rekao je Met Vuebling, potpredsednik globalnog GeForce marketinga u kompaniji NVIDIA. „Gejmeri će biti oduševljeni učinkom na ovim televizorima pri igranju najnovijih 8K PC igara sa najrealističnijim praćenjem zraka i najnaprednijim AI funkcionalnostima koje pokreće grafička kartica GeForce RTX 3090.“

I slika i zvuk

LG 8K OLED televizori podržavaju Dolby Atmos i LG AI akustičko podešavanje zasnovano na dubokom učenju (deep learning), koje meri akustičko okruženje i podešava zvuk za veću preciznost. Televizori su takođe spremni za BT Surround kako bi omogućili da se dva LG Bluetooth zvučnika povežu istovremeno, mešanjem 2.0 kanalnog zvuka sa virtuelnim 4.0 surround zvukom za intenzivnije iskustvo u omiljenim igrama. Sa ugrađenom LG ThinQ funkcijom, glasovna kontrola bez upotrebe ruku je moguća za one trenutke kada posezanje za daljinskim nije opcija.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,