BIZIT 2022

LG dobio 10 nagrada na CES-u 2013

Kompanija LG Electronics dobila je deset prestižnih CES nagrada za inovacije, uključujući i nagradu u kategoriji video displeja za svoj Ultra HD (Ultra-High-Definition) televizor, sa ekranom dijagonale 84 inča i četiri puta većom rezolucijom od standardnih LED HD televizora. Od 2004. godine, LG Electronics je dobio više od 130 CES nagrada.

PCPress.rs ImageProizvodi kompanije LG Electronics iz oblasti kućne zabave, mobilnih telefona i kućnh aparata dobili su, u izuzetno jakoj konkurenciji, nagrade u šest kategorija: video displeji, prenosivi medija plejeri i oprema, integrisani kućni sistemi i audio/video multi-room uređaji, zvučnici za kućne bioskope, kućni aparati i bežični mobilni telefoni.

„Počastvovani smo jer već pet godina za redom dobijamo CES nagrade za inovacije”, izjavio je Young Woong Lee, izvršni direktor kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Naši ekološki i štedljivi kućni aparati, mobilni telefoni sa quad-core procesorima, stilizovani i „pametni” uređaji, pre svega imaju za cilj da olakšaju svakodnevni život naših korisnika.”

U kategoriju mobilnih telefona, LG Electronics je nagrađen za tanki i stilizovan LG Optimus G smart telefon, moćnih performansi i elegantnog dizajna. Snapdragon S4 Pro procesor brzine 1.5GHz, poseduje Asynchronous Symmetric Multiprocessing (aSM), koji omogućuje svakom od jezgara da radi odvojeno, kako bi ostvario maksimalne performanse uz duže trajanje baterije. Pored izvanredne efikasnosti baterije, Optimus G poseduje i najsavremeniji ekran.

Pročitajte i:  Iznenađujuća vest o Android Samsung Galaxy mogle bi naterati Apple da preispita svoj iPhone

CES nagrade za inovacije dodeljuju se svake godine, uz podršku Asocijacije za potrošačku elektroniku (Consumer Electronics Association), od strane žirija koji okuplja vodeće dizajnere, inžinjere i novinare iz ove oblasti. Oni ocenjuju najnovije proizvode na osnovu upotrebne vrednosti, inovativnog dizajna, estetike, kvaliteta i doprinosa poboljšanju svakodnevnog života korisnika.

Izvor: www.lge.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,