N Central domination

LG E90 – nenadmašno tanak LED monitor

LG E90 3 Beograd, 5. decembar, 2011. godine – LG Electronics (LG) predstavio je novi LG E90 monitor, koji je sa svojih 7,2 mm do sada najtanji LED monitor na svetu.

Imajući u vidu sve veći broj korisnika koji desktop računare koriste za gledanje filmova i video materijala, kvalitet monitora postaje značajniji nego ikad. LG E90 je jednostavno najbolje rešenje za gledanje akcionih filmova ili sportskih događaja zbog vremena odziva od samo 2 milisekunde, pri čemu slika ostaje potpuno čista i jasna čak i tokom brzih akcionih scena. Uz Image Booster softver kompanije LG, čak i nejasni sadržaji sa web sajtova kao što je YouTube na ekranu modela LG E90 izgledaju mnogo bolje.

“E90 je rezultat napredne tehnologije i vrhunskog dizajna spojenih u savršen sklad “, rekao je Si-hwan Park, zamenik direktora divizije za monitore kompanije LG. “Zahvaljujući revolucionarnim performansama u pogledu kvaliteta slike i dizajna monitora, LG E90 je najbolji predstavnik LG Super LED linije monitora koja postavlja nove standarde u pogledu mogućnosti i dizajna.”

Pročitajte i:  LG planira da predstavi OLED panele dijagonale 20"

U sklаdu sа svojim ultrа tаnkim dizаjnom, nаpаjаnje kod LG E90 i priključаk za povezivаnje smešteni su nа postolju monitora, što predstavlja inovаciju pod nаzivom EZ-cabling. Osim smаnjenog postolja, male težine i dimenzija, LG E90 omogućava i značajnu uštedu energije od čаk 40 odsto u odnosu na konvencionаlne LCD monitore sa pozadinskim CCFL osvetljenjem. I upotreba opаsnih mаterijа, kаo što su hаlogen i živa u proizvodnji ovih monitora je takođe značajno smanjena.

Najnoviji model LG monitora biće izložen na dodeli CES Innovation nagrada.

Izvor: LG

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,