BIZIT 2022

LG G Flex2 od danas u Srbiji

Telefon LG G Flex2 stigao je i u Srbiju i biće dostupan po ceni od 1 dinar u okviru odabranih paketa sva tri domaća operatera.

LG G Flex2_Fotografija 2Ovaj uređaj poseduje Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 procesor zahvaljujući, a Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3000mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Ovaj smart telefon poseduje i Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1,5 metara, idealno za one koji fotografišu selfie štapom. Ova opcija omogućava proveru poslednje fotografije koja je napravljena, i to odmah nakon fotografisanja, dok Glance View prikazuje ključne informacije kao što su vreme, poruke ili propušteni pozivi, jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana, čak i kada je on isključen.

LG G Flex2 dostupan je po ceni od 1 dinar u okviru Smart MAX paketa u Vipu, Super paketa u kompaniji mt:S i Premium paketa u Telenoru.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  vivo predstavio X80 Lite 5G pametni telefon i najavio pre-order period
eFakture

Tagovi: , ,