Top50 Glas publike

LG i Vip predstavili LG G2

Kompanije Vip mobile i LG Electronics predstavili su LG G2 smartfon, koji je u Srbiji premijerno dostupan u okviru Vip postpejd ponude.

LG_G2_smart telefonRadi se o prvom modelu u okviru nove premijum G serije kompanije LG, a ima 5,2-inčni Full HD ekran, četvorojezgarni procesor na 2,26GHz i kameru rezolucije 13 megapiksela.

„Imajući u vidu da se filozofija kompanije LG poklapa sa željama naših korisnika, uložili smo ogroman trud pri kreiranju našeg najnovijeg LG G2 smart telefona,“ izjavio je Kenet Dži, direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje kompanije LG Electronics Magyar Kft.

„Stvorili smo uređaj koji jednostavno razume potrebe savremenog čoveka. Na taj način nastavljamo sa ulaganjem velikih napora u kreiranje komfornih, funkcionalnih, kao i estetski privlačnih uređaja po meri korisnika.“

„Vip se trudi da korisnicima uvek prvi predstavi inovativne i revolucionarne proizvode i usluge, a LG  spada u ovu kategoriju. Zahvaljujući sjanom ergonomskom rešenju, vrhunskim multimedijalnim mogućnostima i moćnom  Qualcomm Snapdragonprocesoru, LG G2 je idealno rešenje za privatne i poslovne korisnike“, rekao je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme iz kompanije Vip mobile.

Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej

LG G2 dostupan je u Vipu uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifama Smart MAX, Standard MAX i BizPartner Zauvek 4000. Cene uz ostale tarife možete videti ovde.

Njegove tehničke specifikacije možete videti ovde.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,