Top50 Glas publike

LG i YouTube kreiraju jedinstveni 3D doživljaj za korisnike telefona

Yong-seok Jang, LG, Francsico Varela, YouTube Kompanija LG Electronics (LG) i YouTube napravili su veliki iskorak objavljivanjem informacije o partnerstvu čiji je cilj da korisnicima omoguće jedinstveni 3D doživljaj. Novi premium smart telefoni kompanije LG, bazirani na Android operativnom sistemu, omogućiće ne samo snimanje i gledanje 3D snimaka bez 3D naočara, već će korisnicima omogućiti da te snimke postave na YouTube i tako ih momentalno podele sa svojim prijateljima i milionima drugih ljudi.

“Optimus 3D je najnoviji dragulj kompanije LG među smart telefonima. Ovaj telefon predstavlja naš odgovor na dva ključna problema sa kojima se 3D tehnologija trenutno suočava, a to su ograničena mobilnost i neophodnost korišćenja posebnih naočara. Osim toga, partnerstvo sa YouTube-om omogućiće našim korisnicima da na vrlo jednostavan način kreiraju i pristupaju velikim 3D sadržajima”, kaže Dr. Jong-seok Park, predsednik izvršnog odbora kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Novo partnerstvo deo je šire strategije kampanije LG u segmentu 3D zabave i najveće online video zajednice. YouTube i LG odlučili su da uspostave saradnju kako bi omogućili pristup 3D sadržajima na način koji je veoma jednostavan za korisnike mobilnih telefona.

Pročitajte i:  Najpopularniji YouTube video zapisi u 2022.

“3D tehnologija je tradicionalno bila rezervirana samo za velike holivudske filmske studije”, kaže je Francisco Varela, direktor YouTube-a zadužen za partnerstva. “Sa novim LG Optimus 3D telefonom, bilo ko i bilo gde na svetu može snimati u 3D tehnologiji, a zatim i postaviti svoje snimke na YouTube i podeliti ih sa svojim prijateljima. Sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekujemo kreativne 3D snimke koje će članovi naše zajednice snimiti i podeliti uz pomoć ove najsavremenije tehnologije.”

Baziran na jedinstvenoj „Tri-Dual“ konfiguraciji, Dual-Core simultanim dvojnim kanalom i dvostrukom memorijom, unapređeni LG Optimus 3D premijerno je predstavljen na Svetskom kongresu mobilne tehnologije 2011. godine u Barseloni kao prvi mobilni uređaj koji omogućava ovu vrstu YouTube 3D iskustva.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,