Top50 Glas publike

LG najavio dolazak G Pad tableta

Kompanija LG predstavila je danas svoj najnoviji smartfon, LG G2, kao i tablet G Pad 8,3 koji uskoro stiže na domaće tržište.

Novi LG G mobilni uredjaji u Srbiji_Fotografija 1U slučaju pomenutog tableta, radi se o uređaju koji je svoju zvaničnu premijeru imao u Berlinu, na IFA sajmu, a poseduje četvorojezgarni procesor, ekran rezolucije 1920×1200, kameru rezolucije 5 megapiksela i prednju od 1,3 megapiksela. Biće dostupan u dve boje, beloj i crnoj, a kako smo iz ove kompanije saznali cena bi trebalo da bude oko 30 hiljada

Telefon LG G2 je prvi model u okviru nove premijum G serije kompanije LG, a ima 5,2-inčni Full HD ekran, četvorojezgarni procesor na 2,26GHz i kameru rezolucije 13 megapiksela, a već se može naći u ponudi naših operatera.

„Pomerajući granice u proizvodnji smart uređaja kroz konstantni tehnološki napredak, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje i uči od svojih korisnika. Na taj način, uz bolje razumevanje proizvoda sa stanovišta potrošača, omogućeno nam je da zaista shvatimo njihove potrebe kako bismo napravili istinski kvalitetne proizvode“, izjavio je Kenet Dži , direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje kompanije LG Electronics Magyar Kft.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,