ASUS Zenbook

LG o planovima za 2014. godinu

Kompanija LG Electronics je predstavila nove modele svojih mobilnih uređaja na Kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, kao i svoje planove za 2014. godinu.

LG otkriva nove proizvode i poslovne ciljeve u Barseloni_Fotografija_03Među novitetima ove kompanije, na sajmu u Barseloni su se našla i dva smartfona sa G oznakom, LG G mini i LG G Pro 2, zatim treća generacija L serije telefona, kao i druga, brojna korisnička rešenja, poput Knock Code opcije za zaključavanje i otključavanje telefona.

„Postalo nam je veoma bitno ne samo da naši mobilni telefoni pružaju korisnicima najviši nivo performansa, već da i ostali naši proizvodi budu dosledni toj ideji”, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

„Ne smemo da izgubimo iz vida činjenicu da skoro četvrtina ljudi na svetu koristi smartfone. Upravo zbog toga će naša linija proizvoda za 2014. godinu biti obogaćena uređajima sa jedinstvenim korisničkim iskustvom koje će se dopasti širokom spektru korisnika.”

Više o trećoj generaciji L serije možete pročitati ovde, a LG G2 telefonu ovde.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG razvio displej panel čvrst kao staklo, savitljiv kao plastika

Tagovi: , , , ,