LG objavio ime novog telefona: LG Velvet

I dok drugi stagniraju ili su gotovo zaustavili sve aktivnosti u vezi sa svojim osnovnim poslovanjem, LG ovih dana objavljuje dosta zanimljivosti. Poslednja vest u nizu jeste da će njihov novi telefon sa raindrop kamerom biti nazvan Velvet.

lg velvet novi telefon

Novo ime u skladu sa tradicijom

LG je svoj novi pametni telefon nazvao Velvet, u skladu sa njihovom tradicijom o davanju imena telefonima. Pre samo par dana, oni su objavili dizajn i druge informacije o ovom telefonu. Dizajn ovog telefona razlikovaće se od dosadašnjih LG pametnih telefona, jer će imati tzv. raindrop kameru, led blic ispod glavne kamere, imaće svojevrstan vid 3D dizajna sa zakrivljenim staklima, kao i “taktilnu elegenanciju”, kako je proizvođač nazvao.

Ovim LG želi da se izdvoji na tržištu pametnih telefona kao proizvođač koji brine o jedinstvenosti, ličnim ukusima svojih kupaca, kao i njihovog osećaja za dizajn. Postoje neke glasine da bi telefon mogao da bude predstavljen 15. maja. Takođe, priča se da će ga pokretati Snapdragon 765 sa integrisanom podrškom za 5G, kao i to da će imati pristupačnu cenu, što do sada nije bio slučaj sa njihovim boljim modelima. Ostaje da se vidi nakon izlaska kako će i proći na tržištu koje se urušilo u poslednja dva meseca, i kome se još uvek ne vidi oporovak. Epidemija Korona virusa izazvala je pad prodaje računara, mobilnih telefona, i gotovo svih drugih uređaja potrošačke elektronike.

Pročitajte i:  LG razvio displej panel čvrst kao staklo, savitljiv kao plastika

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: