N Central domination

LG pokreće novu Music Flow Wi-Fi liniju uređaja

Na Međunarodnom sajmu korisničke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu, kompanija LG Electronics predstaviće novu Music Flow Wi-Fi seriju uređaja za ljubitelje muzike i filmova širom sveta.

LG Music Flow Wi-Fi serija_Fotografija 1

 

Ova linija proizvoda obuhvata prvi Wi-Fi zvučnik na baterije, Wi-Fi Sound Bar zvučnike i Streaming 3D Blu-ray plejer (model BP550), a svi uređaji su kompatibilni sa Android i iOS operativnim sistemima.

Svaki LG Music Flow Wi-Fi uređaj može da se koristi pojedinačno ili povezan sa drugim uređajem putem wireless opcije, koristeći Advanced Wireless Network i Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) tehnologiju, pružajući besprekorno audio iskustvo. Za razliku od ostalih Bluetooth zvučnika, Music Flow Wi-Fi serija zvučnika ne prekida emitovanje zvuka sa smartfona, pa čak ni u slučaju kada korisnik prima poziv, kažu iz kompanije LG.

„Fleksibilnost i kvalitet LG Music Flow Wi-Fi serije zvučnika pruža iskustvo slušanja daleko bolje od onog koje su do sada mogli da pružeklasični audio sistemi. Naša Music Flow Wi-Fi linija proizvoda je slika i prilika šta sve jedan pametan audio sistem treba da pruži u 21. veku“, rekao je Bjung-hun Min, viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Iznenađujuća vest o Android Samsung Galaxy mogle bi naterati Apple da preispita svoj iPhone
SBB

Tagovi: , ,