LG predstavio novu seriju Smart televizora

LG je predstavio unapređenu seriju LG CINEMA 3D Smart televizora za 2013. godinu. Između ostalog, ovi modeli donose nove servise, poput LG Cloud, NFC Tag On i Miracast tehnologija za bežični prenos podataka.

LG_LA96 CINEMA 3D Smart TV_Foto 2LG Cloud je već dostupan među novijim modelima televizora, pružajući korisnicima mogućnost da putem interneta jednostavno i brzo skladište filmove, muziku i fotografije. Zahvaljujući LG NFC Tag On opciji, dodirujući NFC čip uz pomoć smart telefona sa NFC čitačem, moguće je istog trenutka povezati se sa televizorom i pristupiti svim relevantnim kontrolama uređaja poput upravljanja programima ili podešavanja.

Takođe, zahvaljujući opciji 2nd Display, korisnici od sada imaju mogućnost da prate sadržaj i na mobilnim uređajima, kažu iz kompanije LG.

Miracast  tehnologija omogućava jednostavno povezivanje kompatibilnih, televizora, smartfona ili tableta. Ova opcija omogućava korisnicima da na jednostavan način na ekranu televizora istog trenutka gledaju HD sadržaj koji se nalazi na telefonu. Koristeći LG Time Machine II opciju sa eksternim hard diskom, korisnici će moći da uživaju u konvencionalno emitovanom digitalnom TV programu na sličan način kao i sa strimovanom sadržaju na internetu.

Pročitajte i:  Da li biste kupili televizor dijagonale 325 inča?

Nova verzija ovog servisa vam omogućava snimanje, premotavanje, pauziranje i ponovo gledanje programa koji se emituje u realnom vremenu.

IPS ekrani ovogodišnjih modela omogućavaju ugao gledanja od 178 stepeni, čime se obezbeđuje kvalitet slike bez distorzije čak i pri jako oštrom uglu gledanja.

Preporučene maloprodajne cene pojedinih novih modela iz različitih kategorija u Srbiji: 55LA960 (249.999 RSD), 47LA660 (134.999 RSD), 42LN575 (81.999 RSD).  Dodatne informacije potražite na www.lg.com/rs/televizori/svi-televizori.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,