Top50 Glas publike

LG predstavio V40 sa pet kamera

LG je u Koreji delimično otkrio svoju najnoviju V-seriju telefona. Iako je linija postala konvencionalnija od izlaska modela V10 pre nekoliko godina, novi modeli se odvajaju od svojih prethodnika time što će, u skladu sa prethodnim glasinama koje su se pojavile krajem juna, imati pet kamera – tri pozadi i dve napred.

PCPress.rs Image

Iako ova najava nije sadržala detaljne specifikacije o CPU-u ili o kamerama, LG je potvrdio da uređaj ima ekran od 6,4 inča, i ojačan stakleni ram. U kombinaciji sa tankim i laganim dizajnom koji je jednako širok kao prošlogodišnji V30, ali ima manju ivicu, LG tvrdi da je napravio telefon koji je lakši i udobniji za korišćenje sa jednom rukom.

Slike i video snimci ne pokazuju prednju stranu, ali blic i laserski senzori dubine su očigledno postavljeni unutar telefona. U tvitu Evan Blasa pokazuje prednju stranu V40, na kojoj se jasno vidi koliko su tanke bočne strane i gde su smeštene dve prednje kamere, te da nije izbegnut čuveni notch. Za više informacija, možda ćete morati da sačekate do sledeće nedelje.

Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,