N Central domination

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni

Premijum i smart telefoni srednje klase, drugi nosivi uređaji i IoT („Internet stvari“) servisi biće izloženi na četiri štanda kompanije

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) koji je danas otvoren u Barseloni, kompanija LG Electronics (LG) prikazaće raznovrsnu kolekciju svojih mobilnih inovacija, uključujući i smart telefon G Flex2, premijum nosive uređaje i novu seriju smart telefona srednje klase. Pod sloganom „Inovacija za bolji život“, ovi proizvodi biće prikazani u četiri zone dizajnirane tako da reflektuju strategiju kompanije LG za tekuću godinu.

 

G Flex2 zona: redefinisanje oblina

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 5G Flex2 je trenutno najnapredniji LG-jev smart telefon na tržištu, karakteristčan po zakrivljenom ekranu koji je ujedno ergonomičan i estetski prijemčljiv. Ovaj uređaj odlikuju Full HD ekran dijagonale 5,5 inča koji prikazuje realističnu i oštru sliku, kao i snažan performans i intutivno korisničko iskustvo, čineći ga savršenim spojem dizajna i tehnologije.

 

 

 

Zona uređaja srednje klase: pristupačni premijum proizvodi

LG će predstaviti novu seriju smart telefona srednje klase, kreiranih da širokom spektru korisnika pruže sve pogodnosti i napredne karakteristike premijum uređaja. Sva četiri modela – Magna, Spirit, Leon i Joy – nude vrhunski dizajn, ekrane osetljive na dodir i napredne opcije uređaja iz serije G, kao što su Gesture Shot i Glance View. Sva četiri uređaja biće dostupna u LTE i 3G verziji.

Pročitajte i:  Iznenađujuća vest o Android Samsung Galaxy mogle bi naterati Apple da preispita svoj iPhone

Zona nosivih uređaja: savršen spoj mode i tehnologije

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 4Kompanija LG prikazaće prvi put na MWC kongresu dva modela pametnih satova, stilizovanih nosivih uređaja. Svojim klasičnim i kosmopolitskim dizajnom, LG Watch Urbane je oličenje lepote luksuznog, vanvremenskog uređaja. LG Watch Urbane LTE je prvi pametni sat na svetu koji nudi mogućnosti tehnologija LTE i NFC . Ovaj jedinstveni uređaj može da obavlja razgovore putem servisa VoLTE, kao i da šalje i prima informacije bez povezivanja sa smart telefonom. LG Watch Urbane LTE može da funkcioniše i kao voki-toki zahvaljujući funkciji push-to-talk (PPT) koja omogućava povezivanje sa više uređaja istovremeno, dok tehnologija NFC omogućava mobilno plaćanje i povezivanje sa smart automobilima.

Zona IoT servisa: centar života naših mobilnih uređaja

Prema podacima Instituta za elektronsku tehnologiju u Južnoj Koreji (KETI), kompanija LG Electronics podnela je zahtev za patentiranje 139 uređaja koji koriste platformu IoT, što je čini prvom u svojoj zemlji, a četvrtom na svetu. LG će u svojoj IoT zoni demonstrirati kako G Flex2 može daljinski da kontroliše kućne uređaje, omogućavajući ukućanima da nadgledaju svoje domove putem kamera za video-nadzor i da primaju poruke putem smart telefona ukoliko dođe do provale.

Pročitajte i:  LG tvrdi da predstojeći OLED TV proizvodi zvuk bez zvučnika

„Veoma smo uzbuđeni zbog ovogodišnjeg MWC kongresa, jer ćemo predstaviti 170 vrhunskih proizvoda koji prezentuju raznolike tehnološke pravce kojima stremi naša kompanija. Od smart telefona do nosivih uređaja i IoT platforme, dokazali smo da nismo samo učesnici, već i lideri u razvoju mobilnih tehnologija. Naše prisustvo na Svetskom kongresu mobilne telefonije će upravo to demostrirati“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

LG štand na MWC kongresu nalazi se u Fira Grand Via, hala 3. Za više informacija o najnovijim LG ponudama, posetite www.LGnewsroom.com/MWC2015.

Izvor: LG

 

 

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,