LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni

Premijum i smart telefoni srednje klase, drugi nosivi uređaji i IoT („Internet stvari“) servisi biće izloženi na četiri štanda kompanije

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) koji je danas otvoren u Barseloni, kompanija LG Electronics (LG) prikazaće raznovrsnu kolekciju svojih mobilnih inovacija, uključujući i smart telefon G Flex2, premijum nosive uređaje i novu seriju smart telefona srednje klase. Pod sloganom „Inovacija za bolji život“, ovi proizvodi biće prikazani u četiri zone dizajnirane tako da reflektuju strategiju kompanije LG za tekuću godinu.

 

G Flex2 zona: redefinisanje oblina

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 5G Flex2 je trenutno najnapredniji LG-jev smart telefon na tržištu, karakteristčan po zakrivljenom ekranu koji je ujedno ergonomičan i estetski prijemčljiv. Ovaj uređaj odlikuju Full HD ekran dijagonale 5,5 inča koji prikazuje realističnu i oštru sliku, kao i snažan performans i intutivno korisničko iskustvo, čineći ga savršenim spojem dizajna i tehnologije.

 

 

 

Zona uređaja srednje klase: pristupačni premijum proizvodi

LG će predstaviti novu seriju smart telefona srednje klase, kreiranih da širokom spektru korisnika pruže sve pogodnosti i napredne karakteristike premijum uređaja. Sva četiri modela – Magna, Spirit, Leon i Joy – nude vrhunski dizajn, ekrane osetljive na dodir i napredne opcije uređaja iz serije G, kao što su Gesture Shot i Glance View. Sva četiri uređaja biće dostupna u LTE i 3G verziji.

Pročitajte i:  Review: LG 55SM9800PLA - Nanoćelije za dobar balans

Zona nosivih uređaja: savršen spoj mode i tehnologije

LG predstavlja mobilne inovacije u Barseloni_Fotografija 4Kompanija LG prikazaće prvi put na MWC kongresu dva modela pametnih satova, stilizovanih nosivih uređaja. Svojim klasičnim i kosmopolitskim dizajnom, LG Watch Urbane je oličenje lepote luksuznog, vanvremenskog uređaja. LG Watch Urbane LTE je prvi pametni sat na svetu koji nudi mogućnosti tehnologija LTE i NFC . Ovaj jedinstveni uređaj može da obavlja razgovore putem servisa VoLTE, kao i da šalje i prima informacije bez povezivanja sa smart telefonom. LG Watch Urbane LTE može da funkcioniše i kao voki-toki zahvaljujući funkciji push-to-talk (PPT) koja omogućava povezivanje sa više uređaja istovremeno, dok tehnologija NFC omogućava mobilno plaćanje i povezivanje sa smart automobilima.

Zona IoT servisa: centar života naših mobilnih uređaja

Prema podacima Instituta za elektronsku tehnologiju u Južnoj Koreji (KETI), kompanija LG Electronics podnela je zahtev za patentiranje 139 uređaja koji koriste platformu IoT, što je čini prvom u svojoj zemlji, a četvrtom na svetu. LG će u svojoj IoT zoni demonstrirati kako G Flex2 može daljinski da kontroliše kućne uređaje, omogućavajući ukućanima da nadgledaju svoje domove putem kamera za video-nadzor i da primaju poruke putem smart telefona ukoliko dođe do provale.

Pročitajte i:  LG i Qt šire webOS platformu na automobile i pametne uređaje

„Veoma smo uzbuđeni zbog ovogodišnjeg MWC kongresa, jer ćemo predstaviti 170 vrhunskih proizvoda koji prezentuju raznolike tehnološke pravce kojima stremi naša kompanija. Od smart telefona do nosivih uređaja i IoT platforme, dokazali smo da nismo samo učesnici, već i lideri u razvoju mobilnih tehnologija. Naše prisustvo na Svetskom kongresu mobilne telefonije će upravo to demostrirati“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

LG štand na MWC kongresu nalazi se u Fira Grand Via, hala 3. Za više informacija o najnovijim LG ponudama, posetite www.LGnewsroom.com/MWC2015.

Izvor: LG

 

 

 

 

Facebook komentari:

BIZIT 2020

5G 2019
Tagovi: ,