ASUS Moneyback

LG spremio dve jesenje akcije

Kompanija LG Electronics spremila je dve jesenje akcije za korisnike u Srbiji.

LG_5 Godina Bez BrigeU sklopu programa „5 Godina Bez Brige”, LG  nudi mogućnost produženog garantnog roka pri kupovini LG Smart televizora, a svi kupci LG Smart televizora koji se do kraja godine prijave za LG Cloud aplikaciju imaće mogućnost proširenja prostora za skladištenje okviru ovog servisa sa 5 GB na 50 GB.

Svi oni koji se od 1. oktobra do 31. decembra odluče za kupovinu LG Smart televizora sa CINEMA SCREEN dizajnom ulaze u jedinstveni program produžene garancije „5 Godina Bez Brige”. U toku prve dve godine, ovaj garantni program obuhvata besplatnu popravku, besplatne rezervne delove, kao i besplatnu popravku na licu mesta, u trećoj, četvrtoj i petoj godini, ovaj program podrazumeva besplatnu popravku i rezervne delove, dok LG Electronics ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu.

Kako bi ostvarili pravo na petogodišnju garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se potvrđuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanica), kao i popunjeni garantni list i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici LG Electronics Srbija.

Pročitajte i:  LG: Virtuelni influenser za reklamiranje proizvoda

Pored toga, svi oni koji se odluče za kupovinu LG Smart televizorado 31. decembra i tom prilikom preuzmu LG Cloud aplikaciju, dobiće na poklon 50 GB besplatnog prostora za skladištenje, umesto standardnih 5 GB. Dodatni besplatni prostor za skladištenje od 50 GB na LG Cloud servisu biće raspoloživ do 31. decembra 2014. godine, nakon čega će korisnicima biti dostupno standardnih 5 GB.

 

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: