LG: Za uređaje oštećene u poplavama besplatna ili jeftinija popravka

Korisnici LG uređaja koji su oštećeni u nedavnim poplavama, mogu da ostvare pravo na besplatnu popravku ili popust do 31. avgusta.

lg_logoOvaj vid pomoći mogu da iskoriste građani Obrenovaca, Krupnja, Loznice, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, Vladimirca i Šida ukoliko imaju prijavljen boravak u tim gradovima ili ako je LG proizvod lociran u jednom od navedenih gradova.

Besplatna popravka odnosi se na klima uređaje, na uređaje iz programa kućne zabave (TV i audio-video uređaji) i bele tehnike, koji su oštećeni u poplavama i čija popravka ne prelazi iznos od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti (po srednjem kursu NBS na dan popravke).

Pored proizvoda koji su pod garancijom, svi građani koji poseduju oštećene LG uređaje koji nisu stariji od 5 godina, imaju mogućnost besplatne popravke, dok zamena uređaja neće biti moguća.

Iz kompanije LG kažu  da će serviseri će po pozivu dolaziti na adrese građana u Obrenovcu, Krupnju, Loznici, Svilajncu, Ćupriji, Paraćinu, Vladimircu i Šidu, a svoje LG proizvode sami u servis mogu doneti jedino građani koji imaju prijavljen boravak u navedenim mestima.

Pročitajte i:  Novi napredni LG uređaji za moderan dom stigli su u Srbiju

Ukoliko je cena popravke viša od 50 evra, biće naplaćeno 50% od sume koja prelazi tu cifru (npr. ukoliko je cena 112 evra, oduzima se 50 evra i onda se preostala suma deli na pola, tako da korisnik će platiti 31 evro (112-50)/2=31).

Dodatne informacije mogu se dobiti putem sajta www.lg.com/rs ili pozivanjem korisničkog servisa na broj telefona 011 363 05 00 ( po ceni lokalnog poziva).

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,