Lideri IT organizacija edukuju se na ITS-u

Institucije koje se bave edukacijom IT stručnjaka bi trebalo da neprekidno usklađuju svoje programe školovanja sa razvojem informacionih tehnologija i da konstantno pružaju savremene i upotrebljive veštine. Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS – jedna je od retkih koja to zaista čini.

ITSU eri dinamičnog razvoja informacionih tehnologija, svakoj svetskoj i domaćoj kompaniji potrebni su vrhunski stručnjaci iz ove najplaćenije oblasti. Najtraženiji poslovi današnjice menjaju se svake sekunde, a da bi takvi ostali, moraju se svakodnevno unapređivati i usavršavati. Lideri u IT oblasti, oni koji se bave organizacijom poslovnih sistema, kao i upravljanjem sistemima i elektronskim poslovanjem, su najvažniji u svakoj dobro organizovanoj kompaniji.

Institucije koje se bave edukacijom IT stručnjaka bi trebalo da neprekidno usklađuju svoje programe školovanja sa razvojem informacionih tehnologija i da konstantno pružaju savremene i upotrebljive veštine. Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ? ITS jedna je od retkih koja to i čini.

Studije za odlično plaćene poslove budućnosti

Školovanje lidera koji će se baviti vođenjem celokupne organizacije neke IT kompanije je odgovoran posao koji zahteva svakodnevno pružanje najsavremenijih znanja i veština. ITS buduće poslovne ljude koji se bave upravljanjem IT organizacijama uči da to čine kroz ERP (Enterprise Resource Planning), kao i BI (Business Intelligence), CRM (Customer Relationship Management), DWH (Data Warehouse) rešenja. Prema istraživanjima, oni na visokim položajima u kompaniji su i najplaćeniji.

Pročitajte i:  British Council: Važna je prilika

Nijedan posao budućnosti iz IT oblasti ne može da funkcioniše bez elektronskog poslovanja. Na smeru za elektronsko poslovanje na ITS‑u dobijaju se veštine za kreiranje Web aplikacija i sistema, kao i promocija i prodaja na Internetu, koje su ključne za svaki moderni biznis. Važan proces za svakog ko se ovim bavi jeste izrada, implementacija i optimizacija Web sajtova, te kreiranje oglasnih kampanja. Znanja dobijaju iz sledećih oblasti: e‑Commerce, e‑Government, e‑Banking, e‑Learning, m‑Commerce.

92,87% uspešnih diplomaca

ITStekstITS može da se pohvali činjenicom da većina studenata nađe posao u struci posle studija ili nastavi školovanje na master studijama. Istraživanja iz januara ove godine pokazuju da su studenti koji su završili ITS veoma zadovoljni znanjem i veštinama koje su dobili u ovoj instituciji i da je 92,87% njih uspešno.

Oni koji se bave organizacijom poslovnih sistema i elektronskim poslovanjem zaposleni su kao menadžeri u IKT oblasti, direktori u IT sektoru, i kao stručnjaci za elektronsko bankarstvo, ERP konsultanti i administratori ERP sistema, projekt menadžeri i drugo.

Zašto su na ITS‑u IT studije najtraženije u regionu?

Predavanja i vežbe na ITS‑u se odvijaju u najboljim uslovima i prate sve moguće savremene standarde. Računarske laboratorije opremljene su multimedijalnom opremom, a nastava je interaktivna kroz paralelni rad studenata tokom predavanja i samostalni rad tokom vežbi.

Pročitajte i:  Vredne donacije kompanije Huawei tehničkim fakultetima u Beogradu i Nišu

Studenti ITS‑a se konstantno nalaze u poslovnom okruženju Tehnološkog centra kompanije Comtrade, što studentima omogućava najbolje, jedinstvene uslove za učenje i rad uz najstručnije inženjere u zemlji, u najvećem IT tehnološkom centru u regionu. To su razlozi zašto ITS školuje najbolje, posvećene buduće lidere u IT kompanijama.

Budući stručnjaci se na ITS‑u školuju na studijskim programima: Organizacija poslovnih sistema, Elektronsko poslovanje, Računarska multimedija i Informacione tehnologije. Budite i vi deo genecije 2015/16, predupisni rok je u toku – posetite www.its.edu.rs.

ComTrade Technology Center, Savski nasip 7, Novi Beograd, tel. 011/209‑6777

(Objavljeno u časopisu PC#221)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,