LinkedIn izbacio aplikaciju za Android smart telefone

PCPress.rs ImageProfesionalna društvena mreža LinkedIn uvela je aplikaciju za smart telefone zasnovane na Android-u. Za prvu verziju aplikacije, kompanija se usredsredila na osnovne funkcije: ažuriranja, pretragu, veze, pozive, poruke i ponovno uspostavljanje veze. A funkcija ponovnog uspostavljanja veze donosi i predloge za nove veze.

Aplikacija je besplatna i može se skinuti s Android Market-a. LinkedIn već ima aplikacije za iPhone i BlackBerry.

U narednim mesecima, LinkedIn će aplikaciju ažurirati dodacima koje su predlagali korisnici u fazi testiranja. A korisnici koji žele da predlažu kako bi aplikacija mogla da se poboljša trebalo bi da se priključe grupi LinkedIn for Android.

Inače, LinkedIn je na svom blogu pozvao korisnike da obave „prolećno čišćenje“ svojih naloga, uključujući promenu lozinki i navođenje ličnih osobina. Pritom se preporučuje uzdržavanje od najčešće korišćenih opisa zato što izrazi kao što su „inovativan“, „motivisan“ i „dinamičan“ zvuče isprazno i besmisleno mogućim poslodavcima ili kontaktima na mreži. LinkedIn takođe poziva korisnike da se aktivno uključe u što više grupa na mreži.

Pročitajte i:  Apple za septembar (možda) planira nekoliko događaja sa lansiranjem novih proizvoda

Izvor: ComputerWorld

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,