Top50 Glas publike

Logitech G535 LIGHTSPEED bežične gejming slušalice

Logitech se kontinuirano dobro snalazi u izbirljivom i konkurentnom svetu opreme za rekreativne i profesionalne igrače. Njegova paleta slušalica je široka i dobro osmišljena, tako da zadovoljava potrebe praktično svih – igrača s nešto plićim džepom, prosečnih, ali i profesionalnih gejmera.

PCPress.rs Image

Na tržište je stigao model bežičnih gejming slušalica Logitech G535 LIGHTSPEED. Ukupne mase od svega 236 grama, ove slušalice pristaju glavama svih veličina, zahvaljujući funkcionalnom obruču s podesivom elastičnom trakom koja se jednostavno prilagođava glavi korisnika. Prozračni i mekani jastučići za uši od memorijske pene pokrivaju čitavu površinu ušiju i pružaju udobnost pri dugotrajnoj, intenzivnoj upotrebi.

236 grama za svaku glavu

Model G535 se aktivira praktično momentalno – sve što je potrebno jeste povezivanje slušalica na audio-izlaz. Njihove funkcije se kontrolišu pomoću ugrađenih tastera smeštenih na samim slušalicama. Mikrofon prenosi kristalno jasan i čist zvuk, što nam potvrđuje i industrijski Discord sertifikat o kvalitetu i kompatibilnosti slušalica s većinom računara, igračkih konzola i mobilnih uređaja. Funkcija mikrofona se inače može deaktivirati u svakom trenutku jednostavnim potezom ruke nagore.

Pročitajte i:  Gejming Youtube je u previranju zahvaljujući novim pravilima o nasilju i vulgarnosti

PCPress.rs Image

Logitech G535 slušalice su dostupne u crnoj osnovnoj boji i moguće ih je kombinovati s nagrađivanom kolekcijom gejming opreme Logitech G Colour.

Maksimalna udobnost

Konkretno iskustvo pri igranju je besprekorno. Ugrađena LIGHTSPEED tehnologija omogućava do 33 časa trajanja baterije s jednim punjenjem i bežični domet od 12 metara od izvora signala.

Lični komfor obezbeđen je pre svega malom ukupnom masom od 236 grama, što je za respektabilna 42 grama laganije od popularnog Logitech G733 modela slušalica. Elastična traka za glavu doprinosi pravilnoj raspodeli mase uređaja i podesiva je za sve veličine glave. Mekani jastučići za uši od memorijske pene i korišćeni sportski mrežasti materijal pružaju udobnost pri višesatnoj upotrebi, što bitno doprinosi ukupnom uživanju pri igranju.

PCPress.rs Image

Priključi i uživaj u zvuku

Povezivanje se vrši po Plug and Play principu i obavlja se preko 3,5-mm audio-priključka. S neodijumskim drajverima od 40 mm, G535 slušalice pružaju oštar i jasan stereo-zvuk. Mikrofon je jedan od ključnih argumenata u korist Logitech-ovih slušalica i G535 po ovom pitanju nije nikakav izuzetak. Njegova dijafragma je optimalno podešena, s proverenom kardioidnom polarnom shemom, čime se neutrališu neželjeni zvukovi čiji je izvor nasuprot igraču.

Pročitajte i:  Ciklus nadogradnje računara za igre je mit - evo zašto

Kombinacija vrhunskog dizajna, kvaliteta, lakog podešavanja i prilagođavanja korisniku zaslužuje našu punu preporuku. Uz veoma razumnu cenu, Logitech G535 LIGHTSPEED može bez dileme da bude deo gejming opreme svakog igrača koji od opreme zahteva apsolutan komfor.

Games.rs

Autor: Dušan Katilović

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,