Logitech gejming tastatura sa RGB osvetljenjem

Logitech predstavlja mehaničku gejming tastaturu G810 Orion Spectrum u kojoj je integrisana napredna tehnologija. Koristi Logitech-ove mehaničke prekidače Romer-G, prilagodljivo RGB osvetljenje i tastere za kontrolu multimedije

g810-orion-spectrum-rgb-mechanical-keyboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Susreli smo se s desetinama igrača tokom poslednjih godinu i po dana, i pitali smo ih šta bi želeli da vide u gejming tastaturi,” izjavio je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za gejming periferije u Logitechu. “Tako smo osmislili tastaturu Logitech G810 Orion Spectrum jednostavnog i sofisticiranog dizajna čiji je fokus pružiti igračima najbolje performanse.”

Logitech G810 Orion Spectrum ima Logitechove ekskluzivne mehaničke prekidače Romer-G koji donose gotovo automatsku povratnu informaciju i registraciju pritiska na tastere do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Uz prayan hod od samo 1,5 mm, Romer-G prima naredbe daleko brže, pomažući vam da ostvarite prednost u nadmetanju u kom je svaka milisekundna važna. Uz veću izdržljivost od 70 miliona pritisaka na tastere, do 40 odsto više od većine ostalih standardnih mehaničkih prekidača na tržištu gejming periferije, sada možete igrati s poverenjem, znajući da vaša tastatura može da preživi praktično sve.

Pročitajte i:  ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition - Crvena boja strasti

Korišćenjem softvera Logitech Gaming (LGS), izaberite i prilagodite osvetljenje za svaki pojedini taster iz dostupnog spektra s više od 16,8 miliona boja i uskladite svetlosne efekte s drugom Logitech-ovom gejming opremom. Možete označiti tastere po boji kako biste pratili druge naredbe, ili prilagoditi boje svojim postavkama. Središnje pozadinsko osvetljenje olakšava pronalaženje pravog tastera u igri, ali i u mraku. I LGS dolazi u paketu s prilagodljivim osvetljenjem za profile, za više od 300 različitih igara.

Logitech G810 Orion Spectrum ima tastere za kontrolu multimedije – reprodukciju, pauziranje ili trenutno isključivanje muzike i videa, tako da odsad možete kontrolisati pozadinsku muziku bez napuštanja igre. Koristite točkić za podešavanje glasnoće ili prebacivanje na sledeću numeru.

Logitech G810 Orion Spectrum se očekuje u prodaji do kraja februaru godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 189 evra. Više informacija naći ćete na adresi gaming.logitech.com.

Izvor: Logitech

Facebook komentari:

Tagovi: , ,