Logitech: Hyperion Fury je najbrži gejmerski miš

Kompanija Logitech predstavila je novog miša, za kog kaže da je najbrži gejming miš na svetu.

Custom_format_G402_PROFILE_LeftLogitech G402 Hyperion Fury dolazi s novom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti praćenje od 500 inča u sekundi (IPS) (12m/s) i Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže dobra preciznost.

“Ovo je najbrži postojeći miš na svetu i ujedno najbolji miš za FPS igranje. Dizajniran je da bude izuzetno lagan, a u kombinaciji s preciznošću i novim mogućnostima koje pruža Fusion Engine, omogućava neverovatnu brzinu, ludo prebacivanje i dominaciju u igrama, čime smo još jednom potvrdili da nauka pobeđuje (Science Wins!)!”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za gejming uređaje.

Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Kombinujući optičku tehnologiju s meračem brzine i žiroskopom, Fusion sistem će igračima pružiti do sada nedostižnu brzinu praćenja, kažu iz Logitecha.

402 Hyperion Fury FPS gejming miš se očekuje u Evropi u avgustu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra.

Pročitajte i:  Logitech MX Keys Mini je kompaktna tastatura za minimaliste

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,