Zebra

Logitech: Nova gejming serija

Kompanija Logitech predstavila je tri nova igračka uređaja iz G-serije: slušalice Logitech Wireless Gaming Headset G930, miša Logitech Wireless Gaming Mouse G700 i tastaturu Logitech Gaming Keyboard G510.

“Nova G-serija svakom igraču daje prednost tokom igranja”, rekao je Elliott Chin, senior marketing menadžer za gejming proizvode kompanije Logitech. “Novi komplet slušalica sa mikrofonom koji omogućava 7.1 surround zvuk, miš sa 13 kontrola i nova tastatura sa LCD ekranom koja pokazuje ključne podatke iz igre, zaista pomažu igračima da pobede bez obzira koju igru vole da igraju.”

Wireless Gaming Headset G930 omogućava igračima da utonu u 7.1 dolby surround zvuk, stvarajući detaljnu zvučnu sliku sa odličnim prostornim pozicioniranjem, tako da je moguće čuti protivnike i pre nego što ih vide. Sa bežičnom tehnologijom gejming klase, specijalno dizajnirane za dvosmerni nekompresovani audio striming, moguće je fokusirati se na igranje bez kašnjenja i smetnji tipičnih za bežične veze.

Miš Logitech Wireless Gaming Mouse G700 je optimizovan za onlajn igre, pruža odličnu preciznost i za FPS izdanja, a obezbeđuje odličnu kontrolu tokom igranja. Ukupno 13 precizno postavljenih tastera mogu se podesiti da izvode pojedinačne komande ili kompleksne makroe jednim klikom. Tasteri su postavljeni tako da su lako dostupni, a ne smetaju kada nema potrebe za njima. Bežična konekcija obezbeđuje igranje bez kašnjenja. G700 je miš prirodnih oblina tako da se dobro prilagođava korisniku i pruža udobno igranje i u dužem vremenskom periodu. Kabl za brzo povezivanje omogućava punjenje baterije tokom upotrebe, kao i prenos podataka putem kabla za upotrebu tokom LAN sesija.

Gaming Keyboard G510 tastatura, sa 18 podesivih G tastera sa po tri moda, obezbeđuje do 54 moguća makroa tokom igranja. Moguće je unapred napraviti makroe za omiljene igre, kao i praviti nove tokom igranja. Logitech GamePanel LCD ekran prikazuje statistike iz igara i informacije o performansama računara u realnom vremenu. Prilagodljivo pozadinsko osvetljenje olakšava lociranje kontrola na tastaturi tokom dana i noći. Takođe ima i 3,5 mm audio priključke za slušalice i mikrofon.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 biće dostupan po ceni od 179 evra, a Logitech Wireless Gaming Mouse G700 i tastatura Logitech Gaming Keyboard G510 po od po 99,99 evra.

Izvor: Logitech

Facebook komentari:
SBB