PC Press Studio

Logitech transformiše poslovnu video-konferenciju

Logitech je najavio transformaciju u realizaciji video-konferencija. Logitech GROUP pruža čist zvuk i kvalitetan HD za video-konferenciju do četrnaest osoba, odnosno do dvadeset osoba s dodatnim mikrofonima. Logitech GROUP je pristupačan i omogućava kompanijama korišćenje istog konferencijskog sistema, bez obzira na to koji web sistem ili aplikaciju trenutno koriste. Ovo rešenje je jednostavno i postavlja se za svega nekoliko minuta, čime se ostvaruje mogućnost da bilo koja prostorija za sastanke postane fleksibilan višenamenski prostor za video-konferenciju 

Logitech_GROUP

Logitech GROUP, naslednik Logitech-ove popularne ConferenceCam CC3000e, ima full-duplex, elegantan zvučnik koji daje čist i jasan zvuk koji dobro čuju svi prisutni na sastanku. Metalni okvir poboljšava akustičnost, a s dodatnim mikrofonima pruža vrhunski kvalitet zvuka. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i kombinaciji četiri neusmerena mikrofona, jeka i buka za vreme video-konferencije se poništavaju, što omogućava da razgovori zvuče realno. Učesnici konferencije mogu razgovarati unutar prečnika od šest metara oko baze, ili se, uz dodatne mikrofone, taj raspon može proširiti do 8,5 m. Takođe, GROUP se može koristiti uz mobilne uređaje koji podržavaju povezivanje preko bluetooth-a.

Pročitajte i:  Logitech će dozvoliti korisnicima da sami popravljaju svoje uređaje

Rezolucija 1080p omogućava učesnicima sastanka da jasno uoče neverbalne znake i pokrete. Široko vidno polje od 90 stepeni i glatki pokreti poboljšavaju komunikaciju, tako da se lako mogu videti sve osobe u prostoriji. Kodek H.264 uz skalabilno video kodiranje daje izvanredan prikaz videa, a 10x HD uvećanje bez gubitaka kvaliteta učenicima pruža izuzetno detaljan i jasan prikaz krupnih kadrova.

GROUP pomaže kompanijama da olakšaju međusobnu saradnju koja se odvija uz sertifikovane softverske aplikacije optimizirane za Microsoft Lync 2013, Skype for Business, Cisco Jabber i WebEx, i poboljšava integraciju s učesnicima programa Logitech Collaboration, čime se osigurava besprekorno iskustvo na gotovo svim video-konferencijskim platformama. GROUP radi na svim računarskim uređajima s USB priključkom (PC, Mac ili Chromebook).

Logitech GROUP se očekuje u martu 2016. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 evra. Dodatni mikrofoni biće dostupni po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 299 evra.

Izvor: Logitech

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,