BIZIT 2022

Logo, Ivan Mladenović – Modern Buildings: Smart, Safe and Integrated | BIZIT2020

“Pametne zgrade moraju da budu energetski efikasne”, izjavio je Ivan Mladenović, Director for Sales, Business Development and Marketing , Logo na nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Ivan se obratio putem video linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio o četiri osnovna elementa koja čine pametne zgrade i okruženja: strukturama, sistemima, uslugama i upravljanju. Ivan je bacio više svetla na moderna rešenja kada je reč o pametnim zgradama. Upravljanje osvetljenjem, ventilacijom, liftovima, sistemima tehničke zaštite itd. Međusobnom integracijom ovih sistema kroz BIS (building integration system) omogućava se efikasan udaljeni nadzor, ali i napredna inteligentna analitika i forenzička pretraga. “BIS softver spaja sve sisteme tehničke zaštite. Kontrola pristupa služi kao dodatan sloj zaštite. Evakuaciono i javno ozvučenje u kombinaciji sa sirenama je do 30% ubrzalo evakuaciju objekata. Svi sistemi su automatizovani i integrisani na jednom mestu”, rekao je Ivan. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: